abcd Napisano 31 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2009 Wpadła mi w ręce zwykła kartka pocztowa (z wizerunkiem bukietu kwiatów) wysłana z W-wy w 1946 roku,dopiero kiedy przeczytałem treść życzeń na odwrocie napisaną ładnym charakterem pisma okazało się że nie jest banalna,życzenia brzmią -¨Ile jest w drabinie szczebli,ile Hitler wywiózł mebli,ile Niemców leży w grobie,tyle szczęścia życzą Tobie¨ i podpis Jadzia,jek będą miał możliwość zamieszczę zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2010 Przepraszam, co to znaczy ˝głupie˝ jak to zakwakifikować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 abcd, to nie do Ciebie.były dwa wpisy które poleciały do kosza, bo nie wnosiły sobą nic kulturalnego ani mądrego.pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 Za jakieś 20-30 lat opuszczą świat ostatni ludzie którzy na własnym grzbiecie doświadczyli II wojny,nie bądzie już takich problemów ,może to dobrze,może żle,sam nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 długo nie zapomnimy co niemcy wyrabiali na świecie,myślę że nigdy,świat opuszczą ludzie żyjący w tamtych czasach ale wszystkie wspomnienia zostaną by przypominały i przestrzegały..tekst ciekawy,warto zatrzymać tę kartkę:)za jakieś 20-30 lat/tfu-postów ktoś inny opuści inny świat..:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulski Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 doceniam twoja blyskotliwosc hebdusiu,ale pamietaj ze mimo ze ktos opuszcza ten swiat wraca w innym wcieleniu,i tak juz 8 lat:),i tylko ludzie slabi i bojazliwi boja sie tej smierci":-Dzey nie bylo offtopa ,to ja mysle ze niemcy usilnie pracuja nad tym aby nie laczyc ich z nazistami,i to pracuje -widac to nawet na tym forum,niemcy tylko wykonywali rozkazy,a polacy mordowali i wypedzali:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 hebdusiu",hehe:)8lat to sporo,pogratulowałbym jak by to było na jednym nicku,ale do odważnych świat należy:))Co do drugiej części postu muszę w pełni się zgodzić,my będziemy przeklinać hitlera,wojnę na wieki,Niemcy do końca świata,przylgnęło to do nich jak wielkie g do buta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.