Skocz do zawartości

zyczenia

tom1975

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
panowie odkrywcy najlepszego w nowym roku 2010 ciekawych znalezisk ja udaje sie juz w podroz jeszcze raz najlepszego . nasz dol pozdrawiam
Napisano
Najlepszego w Nowym Roku 2010!!! oby było tak, jak chcemy!!!
Ostrożnie z wódą i fajerwerkami!
Wujek Dobra Rada.

:)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 16:36 31-12-2009
Napisano
no panowie, dziękuje wam za kolejny roczek bycia na tym forum. Za atmosferę koleżeństwa która pomaga dla mnie, w załamaniach gdy po raz kolejny trafie jedynie parędziesiąt łusek i nic poza tym.

Nieraz przekopywałem się przez wątki, a ileż to czasu spędziłem na studiowaniu map i czytaniu waszych postów dot. techniki poszukiwawczej :)

budujmy świadomość wśród znajomych, że poszukiwacz to człowiek mądry, zdyscyplinowany i dojrzały! Zobaczycie, będzie nam się żyło w tym kraju dużo lepiej.

2010! Rok poszukiwaczy! :)
Napisano
Wszystkim kolegom z forum życzę szczęśliwego nowego 2010 roku , ciekawych fantów i przede wszystkim zdrowia , by fanty o , których marzycie stały się wkrótce w waszym posiadaniu ;) PAWEL*STRC :)
Napisano

Koleżanki i Koledzy.
Z okazji Nowego Roku ślę Wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne. Szczęście w lasach niech Wam sprzyja, stróż bezprawia zawsze mija ;-)

Grześ

Napisano
Jako nowy użytkownik portalu i jako nowy odkrywca życzę wam wszystkim wszystkiego najlepszego tyle fantów ile dołków a tym którzy nie zasypują po sobie dziurek zmiany na lepsze
Napisano
Życzę wam sukcesów w przekopywaniu , płytkich dołków i oczywiście jak najmniej niewybuchów pod szpadlem(lub innym narzędziem kopiącym):D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie