stilian Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Napisano 11 Grudzień 2009 Mógłby ktoś pomóc w zidentyfikowaniu tej maski? Jaki okres? Pochodzenie? I jaka może być wartość takiej maski?
stilian Napisano 12 Grudzień 2009 Autor Napisano 12 Grudzień 2009 Dokładnie tak jest, aukcja jest moja, więc żadne prawa autorskie nie zostały złamane ;) i tak jak pisze post wyżej, dostałem oferte poza aukcją i o ile w temacie siedze, a raczej siedziałem (z tym że bardziej w amunicji niż oporządzeniu) to jednak nie miałem żadnych informacji na temat tej maski i nie wiedziałem jaka jest jej wartość.Pozdrawiam i dzięki za pomoc :)
janczar Napisano 11 Grudzień 2009 Napisano 11 Grudzień 2009 a czy przypadkiem nie zostały złamane prawa autorskie z allegro z aukcji http://www.allegro.pl/item842920259_maska_przeciw_gazowa_wojenna.html
komandos90 Napisano 11 Grudzień 2009 Napisano 11 Grudzień 2009 pewnie sprzedający dostał ofertę poza aukcją, a że nie w temacie(czytając opis) to się pyta co to i ile warte;) a i fotek mu się nie chciało robić innych:)PZDR
stilian Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Napisano 11 Grudzień 2009 Mógłby ktoś pomóc w zidentyfikowaniu tej maski? Jaki okres? Pochodzenie? I jaka może być wartość takiej maski?
Pytanie
stilian
Mógłby ktoś pomóc w zidentyfikowaniu tej maski? Jaki okres? Pochodzenie?
I jaka może być wartość takiej maski?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.