Gniewkos Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Napisano 5 Grudzień 2009 Wkleiłem to w naszych odkryciach ale dostałem sugestię aby wkleić to na identyfikację bo może to być coś starego.metal chyba miedź, dość ciężkie resztę widać na zdjęciuMoje pytanie co to może być? Na życzenie mogę zrobić fotkę tyłu!pozdro!
tyfus Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 warto było wrzucić do ID ? ;)pozro Gniewkos :)
Gniewkos Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Napisano 5 Grudzień 2009 Wkleiłem to w naszych odkryciach ale dostałem sugestię aby wkleić to na identyfikację bo może to być coś starego.metal chyba miedź, dość ciężkie resztę widać na zdjęciuMoje pytanie co to może być? Na życzenie mogę zrobić fotkę tyłu!pozdro!
8total4 Napisano 5 Grudzień 2009 Napisano 5 Grudzień 2009 http://poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=71222
Gniewkos Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Napisano 6 Grudzień 2009 Ok przeczytałem jeszcze raz. Chyba wszystko jasne.pozdro!
Pytanie
Gniewkos
Wkleiłem to w naszych odkryciach ale dostałem sugestię aby wkleić to na identyfikację bo może to być coś starego.
metal chyba miedź, dość ciężkie resztę widać na zdjęciu
Moje pytanie co to może być? Na życzenie mogę zrobić fotkę tyłu!
pozdro!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.