lew_1988 Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Huku masz rację posłucha ciebie, bo na tym forum bardzo lubie nie tylko ze względu na dorobek poszukiwacza jak i odwagę wyrażania niewygodnych nawet poglądów, niektórzy po prostu za bardzo lubia się gotować we własnym sosie i myślą ,że wszedzie moga wszystko zmarudzić. Kompania reprezentacyjna WP jako armii juz teraz zawodowej powinna się tego nauczyć nie jest to chyba jakiś kosmos dla żołnierzy kiedyś to robili nasi dziadkowie czemu teraz nowe pokolenie ma nie umiec.
dario.czolgiem1 Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 akagiFWP-widzę że nadal masz lepsze wiadomości u źródła,niż nie jeden z wysoko postawionych u źródła-?.Ty wiesz swoje,ja wiem swoje,a czas pokaże,bo to forum po to jest założone,by ci co sa u władzy tak samo to widzieli,a gwarantuję ci że widzą(mam swoje dojścia i ja).Fakt jest taki,że faktycznie narazie wieksze parcie jest na Maroszka,w MON-ie,ale i jest pewna grupa ludzi,co chcieli by wznowienia produkcji wz-29,,i jak by się udało,to dwie pieczenie na jednym ogniu byśmy wypiekli,a jest to możliwe,tylko Pozytywy koledzy,pozytywy. Kolega huk100,ma rację,bo zawsze gdzie nie wejdziesz,to po jakimś czasie,giną informacje,czyżby było ci potem wstyd-?. Ja ze swej strony co mogę i gdzie mogę wchodzę i lobbuję,by inne narody zobaczyły,że w Polsce mamy tak samo coś naszego,a nie kopia z kopii,.Pozdrawiam,i owocnego pisania życzę-!.
GrzeM Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Nie ma co się gorączkować. Akagi ma rację, że jak będą pieniądze, to będą karabiny, a Dario ma rację, że lobbuje, by te pieniądze się pojawiły. Obu Panom życzę jak najlepiej (bez ironii) i obu Panom kibicuję w ich przedsięwzięciach!
huk 100 Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 GrzeM -święta racja :):):)tu nikt nie pisał że kasa już jest i nikt nie pisał że MON nie ma nic do powiedzenia :):) wystarczyło przeczytać dobrze artykuł :):) dobranoccccc :):)
MarcinF Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Dlaczego nie wzięto pod uwagę kb wz.98a? przecież to podstawowa broń piechoty.
PATRON Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 próbka bredni Akagiego na zdjęciu ....huku...nawet nie wiesz jak dalece jesteś oderwany od rzeczywistości ....życzę spokojnej nocy PATRONFundacja WOjskowości PolskiejPost został zmieniony ostatnio przez moderatora PATRON 11:42 10-02-2010
akagi_FWP Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Marcin, prośba, rzuć chłopcom fotkę jakiegoś całego rysunku, z tych nad którymi teraz pracujemy (... ABY BYŁO WAM Z CZEGO ZBUDOWAĆ TE KB DLA KRWP...) , a potem dajmy spokój. Nie ma najmniejszego sensu wywoływać bezcelową dyskusję pt: Kto jest większym patriotą, a kto większym monopolistą"pozdrawiam wszystkich serdecznie, Huka szczególnie gorąco. JaH -FWP
huk 100 Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 zwaliłeś mnie z nóg normalnie :):) przecież w artykule wszystko pisze ! wystarczy go przeczytać :):):) przeczytaj jeszcze raz a szczególnie to co powiedział Prezes FB !! że są gotowi czekają tylko na sygnał :):):) panowie tacy dorośli a nie ......... .... i jeszcze jedno w tej dokumentacji nie masz tam gdzieś tych zaginionych wątków ??? bo ja jeden skopiowałem ale to już na tygodniu go polepimy - nie budź już mnie papa
huk 100 Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 ale jaja zostawiam to już bez komentarza
huk 100 Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 to pierwsze było do patrona a to drugie do tego co na nas traktuje jak chłopców od szewca
PATRON Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 ależ oczywiście że są gotowi , przecież każda fabryka broni jest gotowa wykonać broń...PATRON
huk 100 Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 dario.czolgiem1 normalnie Prezes FB nie ma wyjścia ! musi czekać na te rysunki :):) a ja myślałem że dokumentacja jest a to koledzy dopiero rysują :):) no cóż muszę was przeprosić -kurcze tylko nie wiem za co ? gdzie tylko ktoś napisze o II RP tam zaraz jesteście jak monopoliści i wszyscy są be- tak było i wcześniej z bagnetem no dobra nie będę taki -przepraszam was panowie żę prezes FB wprowadził was w błąd :):)
huk 100 Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 bjar_1 ja ?ja dałem artykuł z gazety - czy znowu do mnie zatęskniłeś ?
bjar_1 Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Chodzi mi o bezustanne sprzeczki tudzież walenie jednego posta za drugim. Ciężko się w tym wszystkim połapać.A co do ęsknienia" to sobie nie przypominam bym kiedyś za Tobą tęsknił (chyba że mam słabą pamięć).
huk 100 Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 bo jeżeli kocze jednego pisać pojawia sie odpowiedz której nie widziałem - a czasami tak pisze bo lubię
huk 100 Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 Patron to z tego wszystkiego zrozumiałem że z Min.Klichem już wszystko obcykane ?
PATRON Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Huku... ...myślę że treść tego forum Panu Tomaszowi zwisa i powiewa...jak pamiętam z przed lat od zawsze był człowiekiem statecznym i pragmatycznym ...Więc nie spinaj się bo może ci gumka pęc i nie doczekasz szczęśliwego happy endu ....Poza tym z tego co sobie przypominam to nie tylko FB jest potencjalnym producentem w/wym egz broni ...PATRONPost został zmieniony ostatnio przez moderatora PATRON 23:15 07-12-2009
huk 100 Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 oooo widzę że ci psycha siada i już na bieżąco poprawiasz - no tak co do Prezesa z tobą sie zgadzam ale dalej ni wała nie wiem o co wam chodzi ?
dario.czolgiem1 Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Pewnie wytwórnia kołowrotków z Łodzi WIST-zrobi to lepiej-?. Kalki to są i u nas w FB,dlatego nie ma problemu,choć prawdą jest że do Maroszka nie mają,,ale to nie problem z tego co widzę koledzy-To co,,Pomożecie,,bo to nasza wspólna SPRAWA-!.A piany nie ma co toczyć,,po co-tu chodzi o wspólną naszą sprawę,,i niech tak zostanie-!. Tomasz N,jak co niektóre osoby myślą jest bardzo statecznym i wyrozumiałym prezesem,,nie raz z nim rozmawiałem,,i moze kiedyś miał inne zdanie na pewne tematy,ale dawno je zmienił,a nawet powiem bardziej dosadnie-JEST ZA TAKIMI PROJEKTAMI-!. Pozdrawiam.Dario Czołgiem.
huk 100 Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 PATRON napisał - Więc nie spinaj się bo może ci gumka pęc i nie doczekasz szczęśliwego happy endu .... " tak moderator odpisuje na zadane pytania w wątku !! przecież to normalnie poniżej pasa !! powinieneś zostać usunięty z kręgów moderatorów !!!
dario.czolgiem1 Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Ja tam Paski noszę,szelki(bo o to chyba chodzi)-to dawno nie noszę-A Happy End,to będzie jak zaczną robić jakiś model,,,to nie jedna guma pęknie-!.. Pamietamy Patronaty Medialne,i że były i się zmyły-ale nie oto chodzi,tylko o coś innego-!?.
boloBres Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Do jasnej anielki o co tu kaman?Jakies posty z kłodami lecą.A bujac sie od huka i daria.Jak ludzie chcą coś zdziałać to niech to czynią!Zrobili juz jedno,zrobią i drugie.A jak komuś sie nudzi i woli siedziec przed kompem i pisać banały to lepiej wziąść piszczałę i do lasu.Możę się trochę ozerwie".Nic tylko tak na przekór wszystko.Cała polska mentalność...Spadam i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.