Mr.Vegas Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Napisano 3 Grudzień 2009 Witam kolegów. Mam takie pytania czy wiecie może czy na tej stronie http://www.germanmilitaria.com/ z aukcjami są jakieś kopie, podróbki ? Pozdrawiam Vegas i z góry dzięki za odpowiedzi :)
stock84 Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Pszepraszam.Raczej wszystkie to oryginały.Strona ceniona przez forumowiczów.pzdr
AdamT Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 Nie chce dyskredytować German Militaria bo to solidna firma ale trafiaja sie tam podróbki, czasem bardzo mierne podróbki, które rozpozna nawet amator kolekcjoner.
AdamT Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 Nie jestem stałym bywalcem GM ale kilka rodzynków wypatrzyłem. Na zdjęciu jeden z nich. Kurtka wystawiona w kwietniu 2009 za niebagatelną kwotę 4200 USD.
Crisstov Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 No ceny to maja powalające! Np,to-12,860USD...
Mr.Vegas Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Napisano 4 Grudzień 2009 A czy ktoś z was kupował w tej firmie ? Jeśli tak to jak to wygląda ? Pozdro Vegas
Mr.Vegas Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Napisano 4 Grudzień 2009 Jaki sposób płatności i tak ogóle jak to wszystko się odbywa ? Bo szczerze mówiąc to nie mam pojęcia. Pozdro
Mr.Vegas Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Napisano 4 Grudzień 2009 Jaki sposób płatności i tak ogóle jak to wszystko się odbywa ? Bo szczerze mówiąc to nie mam pojęcia. Pozdro
XANTOS Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 Ostatni raz kupowałem tam z dwa lata temu. Nie było wówczas możliwości płacenia PayPal, tylko przelew. Niestety bardzo długo trzeba było czekać, prawie miesiąc. Ale ogólnie asortyment jest godny uwagi. Ceny, no cóż, tanie nie są, ale niekiedy na coś pojawia się przecenione, więc warto zerkać.A co do oryginalności, to do przedmiotów które mnie interesują (hełmy), to zastrzeżeń mieć nie mogę. Ale pamiętam kiedyś na forum allegro żywiołową dyskusje o hełmie M35 DD WH, który poszedł za sporą sumkę, a niektórzy twierdzili że była to tylko bardzo dobra kopia.
8total4 Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 kopie były i są..klamry CK jakie wisiały kiedyś, rozbawiły mnie do łez..czeskie sztrucle" są przy nich ideałami.pozdro.
Radek.s Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 W parkach niektórzy zapobiegliwi żolnierze obcinali kaptury z prostego powodu z kilometraalb o i lepiej jesienią czy wiosną jak nie ma sniegu widać biały materiał (kamo zimowe) wewnątrz kaptura - czesto też wpychali je poprostu do wewnątrz na plecy juz po załozeniu parki.
Łukasz Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Witam!Kopie i wydumki były. Szczególnie przy innych rzeczach niż niemieckie. Cóż- nikt nie jest alfą i omegą.Pozdrawiam, Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.