Skocz do zawartości

Siedlce i okolice

devill_2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
siemka jacku.pod siedlcami byliscie czy gdzies dalej?dlugo chodziliscie wyszlo cos jeszcze?a jak w twoim sprzecie wyswietlacz sie zachowywal w niskiej temperaturze?pozdrawiam piotrek
Napisano
Witaj Piotrek.
Byliśmy pod siedlcami jakieś 2 kilometry za miastem.
Wyszły jeszcze łuski i od cholery dużych odłamków temperatura nie była niska -1 stopień.
Napisano
witam kolegów z okolicy Siedlec!!Ja też z tamtych stron pochodzę i z chęcią bym się kiedyś wybrał na wspulne fanto-zbieranie:-D Kolego mauser90r do ciebie chyba mam najbliżej około 15km:)Pozdro dla wszystkich.
Napisano
Tak chodzimy w ubiegłą niedzielę byliśmy na trzy godzinki zdjęcia z tego wypadu kilka postów wyżej.
W tą niedzielę czyli już dzisiaj również się wybieramy w teren
Napisano
kurcze,to tylko wam pozazdrościć wypadów kolego devill!!ja już nie mogę się doczekać kiedy znowu w teren rusze i tylko piszczałkę widze przed oczami!!Z chęcią bym się wybrał kiedyś na wspólny wypad,jak dla mnie im więcej piszczałek tym fajniej i zawesze rażniej:)
Napisano
siemka wszystkim.jak tam jacku po wypadzie?moze (poczytamy razem) ja z radem swieto mamy 19 lutego mozna opic ten nasz sedziwy wiek;) jeszcze troche czasu mamy bo to za dwa tygodnie jak cos to sms. pozdrawiam piotrek
Napisano
Cześć Piotrek.
Dziś z Radem właśnie rozmawialiśmy o tym że trzeba cię zawijać i w nadchodzący weekend poczytać dobrą literaturę ;)
A wasze święto to musimy koniecznie uczcić
Napisano

Piotrek po wypadzie spoko człowiek dotleniony jak trzeba i zmęczony przyjemnie ;)
Zdjęcie przedstawia Rada regenerującego baterie w ultrze przy pomocy zapalniczki zabieg odniósł skutek ;)
Robert a może przy weekendzie zawitasz do siedlec spotkać się i pogadać było by miło

Napisano
siemka jacku jak tam po wczorajszym biesiadowaniu dlugo jeszcze zostaliscie?jedziecie z radem jutro do lasu?moze bym sie z wami wybral polatac.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie