mihura Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Panie Stysz a coś pan zrobil dla tej Dziedziny Nauki w bieżącym roku? Czy z czystyn sercem i sumieniem przyjął pan wypłaty z budżetu? Pieniądze wypracowane przez ludzi produktywnych-w większości użytkownicy forum Odkrywcy.Podejrzewam,ze śledzisz pan to forum albo któryś z pańskich przydupasów,który na bieżąco informuje pana o dyskusjach tematycznych(archeolodzy profesjonalni" vs archeolodzy amatorzy.Może sie pan tutaj zaloguje i pokonwersuje,zamiast mówić,że coś, bądź kogoś ma się w dupie.
Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Ja dużo rozumie- ale wytłumaczcie mi do czego takie monologi ( tudzież rzucanie grochem o ścianę ) mają prowadzić?
mikael68 Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Uśmiałem się serdecznie, czytając niektóre posty. Przypomina mi to gadanie do obrazu, a obraz nic. Pozdrawiam.
Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Dobra Panie i Panowie.Przez ponad godzinę nikt nie próbował nawet uzasadnić mi sens istnienia wątku.W przypadku pytań zapraszam na priv.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.