mihura Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Panie Stysz a coś pan zrobil dla tej Dziedziny Nauki w bieżącym roku? Czy z czystyn sercem i sumieniem przyjął pan wypłaty z budżetu? Pieniądze wypracowane przez ludzi produktywnych-w większości użytkownicy forum Odkrywcy.Podejrzewam,ze śledzisz pan to forum albo któryś z pańskich przydupasów,który na bieżąco informuje pana o dyskusjach tematycznych(archeolodzy profesjonalni" vs archeolodzy amatorzy.Może sie pan tutaj zaloguje i pokonwersuje,zamiast mówić,że coś, bądź kogoś ma się w dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Ja dużo rozumie- ale wytłumaczcie mi do czego takie monologi ( tudzież rzucanie grochem o ścianę ) mają prowadzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael68 Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Uśmiałem się serdecznie, czytając niektóre posty. Przypomina mi to gadanie do obrazu, a obraz nic. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Dobra Panie i Panowie.Przez ponad godzinę nikt nie próbował nawet uzasadnić mi sens istnienia wątku.W przypadku pytań zapraszam na priv.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.