wk Napisano 27 Listopad 2009 Autor Napisano 27 Listopad 2009 proszę o identyfikacjędługość ok. 9,5 cmw najszerszym miejscu ma ok. 2 cm
Sekal Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 ale ludzie. Hebda ma przecież rację :D Jak ja jako młody kopacz zaczynałem poszukiwania przytargałem do domu dwie ważące 20 kg fragmenty bomb. Dla mnie to było coś :D Wyglądały jak takie półmiski jakieś czy coś. Wszędzie gdzie trafiałem podobne coś" myślałem nad tym długo co to może być. :P
stock84 Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 Nie znam magika co by poprawnie zidentyfikował ten kawałek złomu...O w sumie znalazłem - Ja! Poprawna identyfikacja: Metalowy kawałek złomu będący w przeszłości elementem czegokolwiek!!!Przecież to kpiny aby dawać takie rzeczy do identyfikacji.Myślta troche!!!pzdr
Hebda Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 i szto z tego..każdy kto zaczynał kopać w pierwszym lepszym odłamku widział zarys szmajsera albo visa więc darować możemy i musimy,a nie od razu wyśmiewać,co innego gdyby co drugą literkę pisałby błąd ortograficzny,,to wtedy kocówa,ale w tej sytuacji nie mamy prawa:)pozdro
wk Napisano 27 Listopad 2009 Autor Napisano 27 Listopad 2009 proszę o identyfikacjędługość ok. 9,5 cmw najszerszym miejscu ma ok. 2 cm
8total4 Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 Panowie proszę na temat, bo się pogniewamy..a gdyby to był np. grot z epoki żelaza, też by Was tak humor unosił? :)każdy ma prawo wrzucać do ID co mu się tylko podoba, byle by wątek oddawał sobą treść.pozdrawiam!
Hebda Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Sekal ,to czemu już nie bierzesz łusek od ppszy? :P
Pytanie
wk
długość ok. 9,5 cm
w najszerszym miejscu ma ok. 2 cm
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.