wujed Napisano 21 Listopad 2009 Autor Napisano 21 Listopad 2009 Witam wszystkich !!Chciałbym zasięgnąć opinii osób które miały styczność z w/w sprzętem.Obecnie chodzę z proximą i zastanawiam się czy po przesiadce na np. Minelab Quattro lub fiser F70 można się spodziewać znacząco lepszego zasięgu i dyskryminacji.Po głowie chodzi mi jeszcze Teknetics T2.Dodam że interesuje mnie tylko kolorowa drobnica więc głównie dynamik.Szukam wykrywki z wyświetlaczem,zbyt mocno nie skomplikowanej w cenie ok.2000zł,może być używany.Czy te sprzęty to dobry wybór?Który z nich najlepiej sprawdzi się na łąkach i w lasach,bo tam najczęściej chodzę.A może jeszcze coś innego?Wiem że to ciężki temat,bo wykrywacze te są na zbliżonym poziomie ale trudno się zdecydować.Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi.Pozdrawiam!!!
dziuba8024 Napisano 21 Listopad 2009 Napisano 21 Listopad 2009 jezeli cos innego to kup whites xlt napewno zmiescisz sie w kwocie do 2000zl (uzywka) i wcale nie jest taki trudny jak go opisuja - moze specjalnie opisuja zeby wiecej zostalo dla nich , mam i wiem co mowie - nie caly sezon z nim biegam , wczesniej mialem minelaby xterra 30, 50 , ex xs exII ,sov GT , garett 2500gti, whites 5900di pro sl,i teraz XLT mam - chodz dzwieki mi sie nie podobaja (kwestia przyzwyczajenia ) to naprawde dobry sprzet pzdr.
wujed Napisano 22 Listopad 2009 Autor Napisano 22 Listopad 2009 A jak wygląda zasięg i dyskryminacja F70 na tle XLT?Pozdrawiam!
Klucznik Napisano 22 Listopad 2009 Napisano 22 Listopad 2009 Masz dobry sprzecik to nie szukaj lepszego,wszystkie inne (te z dyskryminacją)to zblizone lub slabsze ale na pewno drozszeK.z K.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 22 Listopad 2009 Napisano 22 Listopad 2009 Ach ta Proxima. Rolls Royce w cenie FSO 125P. Tylko nie każdy chce się poznać Co za uparciuchy!:)))
hombre1 Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Kol.Klucznik na prawdę wierzy w to,co pisze ?! Jeśli tak,to szczerze ubolewam...:)
hombre1 Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Tekneticsa nie polecam...jeśli nic się nie zmieniło,to gubi nastawy po wyłączeniu...
wujed Napisano 25 Listopad 2009 Autor Napisano 25 Listopad 2009 A co z tym F70.Najbardziej mnie kusi,ale nikt nie chce się wypowiedzieć jak wypada na tle XLT czy Quattro?
terenowiec69 Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 Nikt nie miał 3 szt żeby testować.Sprecyzuj wymagania co do ceny,zastosowań,warunków.Wtedy będziesz mógł liczyc na w miarę normalne wypowiedzi.
Klucznik Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 Kol.Hombre,chodzee z F75 ale mialem w ręku Proxime i bylem zdiwiony zasiegami na monety w powietrzu.No nie kupię bo nie lubie samoróbek.Klucznik z Klucz
wujed Napisano 26 Listopad 2009 Autor Napisano 26 Listopad 2009 Wymagania opisałem w pierwszym poście czyli głównie kolorowa drobnica-dynamik,cena ok 2000zł.-może być używany,a chodzę głównie po lasach i łąkach i jeszcze może pytanie jak te wykrywki sprawują się w terenie zaśmieconym?Pozdrawiam!
beaviso Napisano 26 Listopad 2009 Napisano 26 Listopad 2009 Nowe Fishery (F75/70/5) cechuje wysoka zdolność separacji celów - są to szybkie wykrywacze i teoretycznie powinny dobrze sprawować się na zaśmieconym terenie. Sądzę, że użytkownicy to potwierdzą.M.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.