Skocz do zawartości

Wasze fanty RAD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Zapraszam Was do dodawania fotek waszych fancików związanych z Radem . Ja jako pierwszy . Na fotkach cześć z talerza , 2 nieśmiertelniki i odznaka z czapki. Pozdrawiam i zapraszam do wklejania fotek.

• Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Blachy - jedna wybita, dwie puste. Marki narzędziowe i wpinka Arbeits Dank". Pozatym troche tłuczonego szkła RADu. Pozdrawiam

Napisano
Niestety narazie nie mam dostępu do lepszego aparatu ;/ A ta fotka była robiona telefonem. Jak tylko będe miał możliwośc zrobienia fotki w lepszej rozdzielczości to dodam. Mozesz wpisac w google Arbeits Dank i napewno taka sama wyskoczy ;]
  • 1 month later...
Napisano

Znaleziska z terenu, gdzie był obóz RAD a potem obóz przejściowy dla robotników przymusowych. Odznaka RAD na czapkę i znak identyfikacyjny robotnika przymusowego ze stoczni Ferdynanda Schichau'a w Elblągu.

Napisano

Powyższe to jeden strzał, bo co się będę rozdrabniał ;)

Teraz urobek z innego dnia, wyłącznie mojej dziewczyny (czyli prawie jak moje własne ;)))

Napisano
Prezes, po prostu prezentuj swoją klamrę od wewnętrznej strony! Tam z pewnością widoczne jest tłoczenie swasty" (i koniecznie odwróć klamrę o 180 st. ;-)

M.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie