rabat Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Witam!Proszę o id. przedmiotu ze zdjęcia. Moim zdaniem jest to zaczep od werbla Pruskiego lub Napoleońskiego. Proszę o ewentualną wycenę przedmiotu, ponieważ chcę się przekonać czy nie przepłaciłem. pozdrawiam rabat
rabat Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Witam!Proszę o id. przedmiotu ze zdjęcia. Moim zdaniem jest to zaczep od werbla Pruskiego lub Napoleońskiego. Proszę o ewentualną wycenę przedmiotu, ponieważ chcę się przekonać czy nie przepłaciłem. pozdrawiam rabat
Barthez Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Już takie coś widziałem kiedyś na swoje oczy.To jest zaczep do trzymania lancy przy jeździe konno z czasów Napoleońskich.pozdro
stock84 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Pruski.Poszukaj przez wyszukiwarke, już takie były.pzdr
8total4 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Barthez (33 / 8) 2009-11-08 17:23:06Już takie coś widziałem kiedyś na swoje oczy.To jest zaczep do trzymania lancy przy jeździe konno z czasów Napoleońskich.pozdroNiestety nie.Naturalnie orzeł-wieszak od werbla.pozdro.
Question
rabat
Witam!
Proszę o id. przedmiotu ze zdjęcia. Moim zdaniem jest to zaczep od werbla Pruskiego lub Napoleońskiego. Proszę o ewentualną wycenę przedmiotu, ponieważ chcę się przekonać czy nie przepłaciłem.
pozdrawiam rabat
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.