rabat Napisano 8 Listopad 2009 Autor Napisano 8 Listopad 2009 Witam!Proszę o id. przedmiotu ze zdjęcia. Moim zdaniem jest to zaczep od werbla Pruskiego lub Napoleońskiego. Proszę o ewentualną wycenę przedmiotu, ponieważ chcę się przekonać czy nie przepłaciłem. pozdrawiam rabat
rabat Napisano 8 Listopad 2009 Autor Napisano 8 Listopad 2009 Witam!Proszę o id. przedmiotu ze zdjęcia. Moim zdaniem jest to zaczep od werbla Pruskiego lub Napoleońskiego. Proszę o ewentualną wycenę przedmiotu, ponieważ chcę się przekonać czy nie przepłaciłem. pozdrawiam rabat
Barthez Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 Już takie coś widziałem kiedyś na swoje oczy.To jest zaczep do trzymania lancy przy jeździe konno z czasów Napoleońskich.pozdro
stock84 Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 Pruski.Poszukaj przez wyszukiwarke, już takie były.pzdr
8total4 Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 Barthez (33 / 8) 2009-11-08 17:23:06Już takie coś widziałem kiedyś na swoje oczy.To jest zaczep do trzymania lancy przy jeździe konno z czasów Napoleońskich.pozdroNiestety nie.Naturalnie orzeł-wieszak od werbla.pozdro.
Pytanie
rabat
Witam!
Proszę o id. przedmiotu ze zdjęcia. Moim zdaniem jest to zaczep od werbla Pruskiego lub Napoleońskiego. Proszę o ewentualną wycenę przedmiotu, ponieważ chcę się przekonać czy nie przepłaciłem.
pozdrawiam rabat
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.