lain Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 Noce jazdy z woodka w tle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 jest wiatrak ... zostawili wsrod dzisiatek guzikow bieliznianych.nie nowosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 uwielbiam to:) numer 67 i 68 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 wyjrzało z jakiejs szmatki co dawała sygnał.Karpik kopiesz jeszcze? :P zdrówko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2508 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Gratulacje.Jest na czym oko zawiesić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 świetne fanty pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrimo Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Po fantach widać że doświadczony poszukiwacz super fanty gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Ale się ogląda! :) Ciekawe co było w depo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikomak Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Jak to sie mówi Kto szuka ten znajdzie" heheh ładne fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 no super ze zrobiles wątek, jest na co popatrzeć i powzdychać, ehhh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 stary przywracasz chęci do życia ,wreszcie coś porządnego ,idę po ciśnieniomierz ...a jutro nie na pole tylko do lasupozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Lain twoje fanty jak zwykle mnie powalają, po nowym roku jadę w okolice GD wykopac to co zostawiles :D pozro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Zaszalałeś ;)Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Mogę tylko powiedzic zjebitne faty.Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Fanty przepraszam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18-82r Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 szacun kolego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Super fanty pozdro z opolskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 kto wie , ten wie - po starym " Gdańsku niema co poprawiać.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 spoko fanciki gratuluje i zazdroszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Gratulacje. Jaki to cscope? I gdzie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 C.scope 990xd.Ogolnie dość słaby detektor.Kupiłem od kumpla prawie nowego za 1200.Na allegro chyba sie da za 800-900 wyrwac bez problemu.Trzeba go dobrze wyczuć (wsłuchać się w zmiany sygnału wiodącego -to statyk) wtedy można głębszą stal kopać,na monetki nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Pogratulować, ładne tereny... Można wiedzieć na jakim sprzęcie hulasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 A i wszystko jasne, nie doczytałem końcówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Lain on ma dyskryminacje na statyku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Ciekawe to co piszesz bo ja słyszałem bardzo dobre opinie na temat tych wykrywaczy. Chociaż przyznam że bardziej interesuje mnie model 1220R a to ponoć super wykrywacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.