Skocz do zawartości
  • 0

pochwa .

saperfts

Pytanie

Napisano
witam . wczoraj wycyganilem od znajomego bagnet i pochwe do niego . tylko jest problem bagnet jest przyciety:/ i doszlifowany do długosci pochwy, na zdjeciu pokazałem moj bagnet S 84/98/34(ten na dole)
a ten pierwszy to zapewne ten sam . ale mam pytanie co do pochwy . od czego ona jest? jakis nóż szturmowy?? jedyne bicie na pochwie to 350 przy otworze wwejsciowym .

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam . wczoraj wycyganilem od znajomego bagnet i pochwe do niego . tylko jest problem bagnet jest przyciety:/ i doszlifowany do długosci pochwy, na zdjeciu pokazałem moj bagnet S 84/98/34(ten na dole)
a ten pierwszy to zapewne ten sam . ale mam pytanie co do pochwy . od czego ona jest? jakis nóż szturmowy?? jedyne bicie na pochwie to 350 przy otworze wwejsciowym .
Napisano
ciekawy i fajny fant:) pochewka jest orginalna, tak jak powiedzial Dalton do krotkiego KSa (niemiecki paradny KS98 wersja krótsza). Bagnet 84/98 dostosowany do w/w pochwy (jako ciekawostke - tez mam w kolekcji tak przerobiony w epoce bagnet 84/98).
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie