bero501 Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 Witam muszę na jutro przygotować prace na historie na temat ,,Chłop nas zdradził skrzynka przyskrzyniła kruk oko wydziobał ryba zatopiła '' . Prosze o napisanie dlaczego jest taki wierszyk . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bero501 Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 Mój nr. gg 13518928 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Józef Chłopicki, Jan Zygmunt Skrzynecki, Maciej Rybiński, Jan Krukowiecki. A dalej użyj własnego pomyślunku i wujka google :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bero501 Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 wiem to Ale chodzi mi o to co oni zrobili bo w google nie jest napisane szczegółowo . chodzi mi o to że jeden nie obronił warszawy drugi nie użył planów jakieś generała itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 pomyśl kto i kogo winił za upadek Powstania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozets Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Dość przystępne opracowanie i wyjaśnienie jest w lekturze szkolnej ( z opracowaniem Kordian" wydawnictwo GREG Kraków, autor Wojciech Rzehak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.