MONASTYR Napisano 20 Październik 2009 Autor Napisano 20 Październik 2009 Może ktoś,coś więcej na temat dzisiejszego mojego znaleziska
maro20 Napisano 24 Październik 2009 Napisano 24 Październik 2009 tak na marginesie,8total4,mówi się jest napisane" bez obrazy :)
Czlowieksniegu Napisano 24 Październik 2009 Napisano 24 Październik 2009 Skąd wiesz? Może jest Użytkownik o nicku wszystko...
filipe75 Napisano 29 Październik 2009 Napisano 29 Październik 2009 Kolego Gniewkos i Graudenz 18 dajcie namiar na ten katalog ikonek .
MONASTYR Napisano 25 Październik 2009 Autor Napisano 25 Październik 2009 Witam serdecznie ponownie :}Ciesze się że was zainteresowałem znaleziskiem.Przynajmniej oglądalność z wrosła. Z całym szacunkiem-nie interesuje mnie czy to kopia,czy oryginał.Dla mnie przedmiot który znalazłem osobiście jest bezcenny,bo to ja znalazłem ,a nikt inny.Moim zdaniem postarzanie przedmiotu było by prostackie dla honoru poszukiwacza.Nie dbam o udowadnianie.Ci co udowadniali to już siedzą.Przecież dobrze wiecie że ta strona jest pod kontrolą >>>>>>>>>>Nie mając asa w rękawie,nie wychylałbym się.Chciałem się coś dowiedzieć na temat znaleziska i się już dowiedziałem za co bardzo serdecznie dziękujeUważam Temat Ołtarzyka z mojej strony za zakończony,a jeśli chcecie komentować to bardzo proszę,ale be zemnie-nie dam sie ciągnąc za język.Co do tej fotkiSą jeszcze miejsca nad Nidą z I wśI znowu powiedzą że podróba :}}}}}}}}}}}}}Ach ta elektroliza :}}}}Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy :}}}}
coriolan Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 No to w prezencie - rosyjskie ikony składanehttp://images.google.ru/images?hl=pl&um=1&newwindow=1&q=%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C&sa=N&start=0&ndsp=18
MONASTYR Napisano 25 Październik 2009 Autor Napisano 25 Październik 2009 Bardzo ładneZawsze mnie pociągała ich uroda chociaż nie jestem tej wiary.W jednej się urodziłem i w jednej umrę,ale sztuka pozostanie wciąż taka sama-wciąż pięknaPozdrawiam :}
Pytanie
MONASTYR
Może ktoś,coś więcej na temat dzisiejszego mojego znaleziska
56 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.