Wyro Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Ładny awers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Gorszy rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Śliczny bączek. Można go datować mniej więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Fajnie ale jak to technicznie rozwiązujecie,z latarkami biegacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Kiedyś miałem czapeczkę z latarką, a teraz wkładam do kieszeni wszystko i patrzę wracając pod latarnią. Emocje na koniec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 jeden szuka, drugi swieci, trzeci kopie. Przydalby sie czwarty na czujke, bedziemy robic casting niedługo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 he he,całkiem pomysłowe:),technika nieco zbliżona do poszukiwań zimą-wykuwa się grudę ziemi i rozmraża w domu:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 taki medal sportowy dziś mam nadzieję że II RP a nie wczesny PRL ,okaże sie na id albo i nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 rev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 carski saper się trafił do następnegops. śliczny bączek i moneta z insurekcji gratki wyro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 jeszcze jedno czy ta pani z medalu chwyta ręką za szczyt góry czy to tylko złudzenie taki rebusik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 Medal to będę gratulował ewentualnie po ID, ale sapera już teraz. Ja nie mam żadnego:( Saperzy, pontonierzy, rakietnicy, kirasjerzy... ech:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 troche drobiazgów. Polski zaczep do pasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 sygnatura , jakby PM, ktos wie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 bozia,spory św. Dominik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 razem, jeszcze jakas pani z kokiem, chyba kiedys całkiem ladna brosza byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Gratulacje! Piękny wyjazd miałeś. Ja kopałem i nic.... Zimno jest, ale może dzisiaj w nocy żona mnie puści na sąsiednie pola. Może tym razem szczęście dopisze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 w nocy? moze nie uwierzyć, a reflektor przeciwlotniczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 wyro wielokrotnie zawstydza nawet turbodymomena ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 Z nocy: monetka w ID. Rewers padaka więc jak nie doczyszczę tonie wrzucam. Ale staro wygląda. W moich okolicach to rarytas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 Mam duży sentyment do warszawskich i religijnych rzeczy atu warszawska plomba religijna (też jest w ID). Pierdołka, ale cieszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 1847 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 A to hit nocy! Nie wiedziałem, że jest taki nominał nawet. 50 kopiejek Mikołaja II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.