Skocz do zawartości

I zlot użytkowników forum ODKRYWCY -lato 2010

banderas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 month later...
Napisano
No i się doczekaliśmy - V Konferencja popularno-naukowa "44 wyspy Odkrywców Świnoujście, 14-16 maja 2010 r."

pzdr
Napisano
Super .To Świnoujście to oczywiście , by wszyscy mieli blisko .Chłopaki z Rzeszowa i Zamościa się ucieszą .Ja z pod Warszawy raczej też sobie odpuszczę .Po dziewięciu godzinach za kółkiem pewnie bym ze dwa dni spał .Pozdro...
Napisano
O pociągu to moja wątroba nie chce słyszeć ,wysiada .Bo tam WARS wita nas .Świnoujście logistycznie to porażka i frekwencja pewnie będzie słaba (ale może o to chodzi ) .Bardziej podobał mi się Osowiec ,ale nie mnie malutkiemu o takich sprawach decydować .Pozdro...
Napisano
fakt faktem miałem nadzieję na bardziej centralną Polskę, każdy miał by raczej blisko z każdego innego miejsca w Polsce a do Świnoujścia ode mnie jest 855 km... troszkę za daleko jak dla mnie :-( ale totka puściłem dzisiaj ;-) to nie wykluczam ;-))
Napisano
W przyszlym roku bedzie na poludniu - podobno.
Niestety nie ma miejsca ktore wszystkim pasuje. Ja osobiscie wolalbym dolny slask. Ale w Swinoujsciu bede na 99% - o ile nic nie wyskoczy.
  • 1 month later...
Napisano
mnie niet:/
wszystek upłynniłem we wrocku,zresztą za daleko na wolin..
gdyby gdzieś w centralnej Polsce to bym nawet rowerem albo stopem dojechał:)
Napisano
Wojtas dobre pytanie .Szkoda że nasza redakcja nie zadała takiego pytania przed podjęciem decyzji o lokalizacji zlotu .Widocznie nie interesują ich nasze obiekcje .Mam wrażenie że zlot po prostu trzeba zrobić a czy ktoś na nim będzie, i ilu z nas, to tak na prawdę nie istotne dla redakcji .Pozdro...
Napisano
No niestety nie ma lekko,też bym wolał Ząbki:)
kurczę,to redakcja tak sobie ustala MP?
im bliżej centrum tym więcej osób by przybyło,proste jak drut..
  • 4 weeks later...
Napisano
a może Modlin Twierdza? mogę pomóc w organizacji. Noclegi można załatwić w starych carskich koszarach w Twierdzy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie