szczurek_1979 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Woytas, czytalim ;-) Szumsk próbował rozladować atmosferę ale trośku mu nie poszło... Czekam z niecierpliwością na poważne info...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Szumsk,zielone też organizujesz? bo bym zamówił:)bo jabcoki to sam zorganizuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek22 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 No i się doczekaliśmy - V Konferencja popularno-naukowa "44 wyspy Odkrywców Świnoujście, 14-16 maja 2010 r."pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Super .To Świnoujście to oczywiście , by wszyscy mieli blisko .Chłopaki z Rzeszowa i Zamościa się ucieszą .Ja z pod Warszawy raczej też sobie odpuszczę .Po dziewięciu godzinach za kółkiem pewnie bym ze dwa dni spał .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 kokesh a co myslisz by pociągiem? 10h ale da rade przeżyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 O pociągu to moja wątroba nie chce słyszeć ,wysiada .Bo tam WARS wita nas .Świnoujście logistycznie to porażka i frekwencja pewnie będzie słaba (ale może o to chodzi ) .Bardziej podobał mi się Osowiec ,ale nie mnie malutkiemu o takich sprawach decydować .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 też się zgodzę że logistycznie klapa:/a co do wątroby.hmmm byłoby ciekawie,wesoło na pewno:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 No z końca Dolnego Śląska trochę daleko niestety więc ... mówi się trudno i żyje dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 fakt faktem miałem nadzieję na bardziej centralną Polskę, każdy miał by raczej blisko z każdego innego miejsca w Polsce a do Świnoujścia ode mnie jest 855 km... troszkę za daleko jak dla mnie :-( ale totka puściłem dzisiaj ;-) to nie wykluczam ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 a ciapągiem tłuc się przez całą Polskę??? no chyba że w takim towarzystwie jak Hebda ;-) też mam raczej mocną wątrobę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 może Westerplatte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 jedni mają daleko ja prawie na miejscu i tez klapa termin pokrywa mi się z komunią syna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 W przyszlym roku bedzie na poludniu - podobno.Niestety nie ma miejsca ktore wszystkim pasuje. Ja osobiscie wolalbym dolny slask. Ale w Swinoujsciu bede na 99% - o ile nic nie wyskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 też zapewne pojął bym się tej podróży, ale będę świeżo po operacji także jak dla mnie to za daleko... ale może w następnym roku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Ja sie za rok tez chyba wybieram wiec wiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 ale sercem i duchem będę z Wami... mam nadzieję w części nie oficjalnej wzniesiecie toast za tych co nie mogli przybyć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Panowie czy ktos sie wogole wybiera na konferecje Odkrywcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 mnie niet:/wszystek upłynniłem we wrocku,zresztą za daleko na wolin..gdyby gdzieś w centralnej Polsce to bym nawet rowerem albo stopem dojechał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 15 Kwiecień 2010 Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Wojtas dobre pytanie .Szkoda że nasza redakcja nie zadała takiego pytania przed podjęciem decyzji o lokalizacji zlotu .Widocznie nie interesują ich nasze obiekcje .Mam wrażenie że zlot po prostu trzeba zrobić a czy ktoś na nim będzie, i ilu z nas, to tak na prawdę nie istotne dla redakcji .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 15 Kwiecień 2010 Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Sory,oczywiście ,,Woytas,, .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Kwiecień 2010 Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Dla mnie Swinoujscie nie jest szczesliwa lokalizacja. Generalnie wolalbym dolny slask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Kwiecień 2010 Share Napisano 15 Kwiecień 2010 No niestety nie ma lekko,też bym wolał Ząbki:)kurczę,to redakcja tak sobie ustala MP?im bliżej centrum tym więcej osób by przybyło,proste jak drut.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezos_ Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 może właśnie o to chodzi by nie przybyło (np.problemy organizacyjne), następny zlot Ustrzyki Górne:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrc Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 a może Modlin Twierdza? mogę pomóc w organizacji. Noclegi można załatwić w starych carskich koszarach w Twierdzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrc Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 no i w środku Polski.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.