01dalton Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 huk100 - Masz dowody że pisze pod innym nickiem , jeżeli nie to zamilcz kolego , bo nie lubię jak ktoś bezpodstawine posądza drugiego ! Po drugie jak mój nick jest Dalton01 to nie znaczy że jestem daltonistą ;)))- widać że masz bardzo proste skojarzenia . Pozdr.
huk 100 Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 milczeć to możesz sobie nakazać w swoim domu jak ci pozwolą - twój styl jest nie do podrobienia zawsze butny i próbujący wstawić chociaż przecinek ,zawsze ci sie wydaje że jesteś jedyny ..... przeczytaj wątek jeszcze raz i ze zrozumieniem a jak czegoś nie możesz przetworzyć to daj cynk na priwa to ci wytłumaczę i nie rób tu więcej scen -pozdrawiam :):)
01dalton Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 widzę że masz przeciwko mnie jakaś krucjate . No trudno . Reszte napisze na pw.
01dalton Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Na caffe allegro jest ecenzja" nowego radomiaczka przez osoby konkretne osoby znane w środowisku agneciarzy" .
01dalton Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 link http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=270&i=216116&t=216116
Salamandra Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Panowie - bagnet lepszy, czy gorszy ale nie zwracacie uwagi na jeden aspekt : CENA!!!! cena cena i jeszcze raz cena, odstrasza zniechęca. Ciężko przeciętnemu Kowalskiemu nawet pasjonacie z językiem na brodzie wydac ponad 4 stówy za coś co jest tylko wierną kopią. Chciałbym go miec bardzo ale niestety rachunki kredyty itp itd, także mogę się jak większośc tylko oblizac i napatrzec na zdjęcia, a tak bardzo miałem nadzieję, że będe go miał.... Mimo wszystko fajnie, że jest w ogóle. Pozdrawiam.
woytas Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 no cena powala z noga cena za pudelko jeszcze bardziej.....
huk 100 Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 01dalton !!! CZY W KOŃCU PRZECZYTASZ CAŁY WĄTEK !!!!!!!! czy tak bardzo chcesz zaistnieć i znowu pokazać ???? przy okazji odpisałem ci na maila
mihura Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Jest recenzja adomiaczka" przez osoby konkretne ze środowiska bagneciarzy? Na Kawowym alegro? Uważasz,że na tym forum nie ma konkretnych osób?
huk 100 Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 huk 100 (8925 / 317) 2009-10-16 23:07:08 -przeczytaj chociaż ten wpis !! cobyś znowu nie walił baboli
woytas Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Uwazam, ze porownanie ktore zrobil huk - na zdjeciach jest dosyc wystarczajace.Mamy oryginal, mamy kopie - widac co i jak...
huk 100 Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 mihura to człowiek któremu sie wydaje że zjadł wszystkie rozumy -ale ma do tego prawo forum jest dla wszystkich kolego dalton użyłeś znowu słowa agneciarzy" tak jak w tamtym wątku -kopnij jeszcze raz no śmiało ,już pisałeś że nikt nie słyszał w środowisku agneciarzy" o Dario -tylko sie zastanawiam po co mieli o nim słyszeć hehehe -pozdro
huk 100 Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 woytas tak dokładnie o to chodziło ! ale gość sie spóźnił rzucił okiem na tytuł no i co ? co mu zrobisz jak tak lubi -pozdro
woytas Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 No to moze jacys agneciarze" z alledrogo wypowiedza sie u Nas i dojedziemy do innych wnioskow?
huk 100 Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 dario.czolgiem1 tak jak ci mówiłem jota w jotę -pozdro
mietek Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 kopijnik2zapominając - z Kim dyskutowałem - chciałem przytoczyć tamten wątek - jak widać nie ma potrzeby..."Mozna prosic o link, znalezc nie moge.
woytas Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Watek niewiadomo dlaczego odszedl do krainy wiecznych lowow...
dario.czolgiem1 Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Koledzy,mogliśmy nie zamieszczać tego wątku,ale przez wzgląd na całość akcji,poprosiłem ponownie kolegę huka100,,by wasze opinie się pojawiły-i by panowie z FB-Radom przeczytali sobie,bo ja jak im mówię,to mam wrażenie że nie do końca to trafia. Co do zniknięcia wątków poprzednich,to szkoda o tym pisać,ktoś usunął,komu zależało na tym (może patronaci medjalni)-?-bo tacy się pojawiali,ale tam.Ja ze swojej strony,zapewniam was,że jutro jadę na zakład,i wszystko im przekażę,wasze uwagi i spostrzeżenia,a wojenek na świecie mamy sporo,to na Forum Odkrywcy nie musimy następnej robić i piany osobistej toczyć...Wiem jedno,narazie mam niezłą współpracę z FB,i chcę tak to zostawić,,bo jak dobrze pójdzie,to coś w sprawie VIS-a może ruszę,bo cały czas im wiercę dziurę,i są plany na przyszły rok próby wznowienia w trzech wersjach,a jakich to następnym razem.Pozdrawiam wszystkich,mimo różnicy zdań i poglądów politycznych.Czołgiem.
dario.czolgiem1 Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Jest parcie nad wymianą karabinów w kompaniach reprezentacyjnych WP,i jeśli mój plan się powiedzie--to coś się może urodzi,,ale to plany na przyszłość,narazie nie mogę za bardzo o tym pisać-!Pożyjemy,zobaczymy koledzy,choć mam taki sen-!?.Co do zapytania kolegi-kopijnika2,,,jaka skrzynka-?,nie rozumię tego zapytania,ale z chęcią odpowiem na każdy problem.Czołgiem.
jazlowiak Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Nie ma co ukrywać, że chodzi o wznowienie produkcji karabinu wz. 38, żadna to tajemnica. Prowadzimy kwerendę w CAW, celem odnalezienia dokumentacji wykonawczej.
bjar_1 Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Niezłe przedsięwzięcie. Jak dla mnie kompania reprezentacyjna WP mogła by być wyposażona w magazynowe kb wz.98 czy nawet kbk (wz. 29 i 98) - mniej zachodu, a przecież trochę oryginałów po magazynach się poniewiera.
kopijnik2 Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Dario to pytanie było do kolegi o innym nicku...ktoś, kiedyś, zakładał się co do dotrzymania terminów produkcji - deklarując krzynkę" browaru...____________i ...?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.