Skocz do zawartości

Wznowienie produkcji bagnetu wz29 przez Fabrykę Broni Radom cz.3

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
huk100 - Masz dowody że pisze pod innym nickiem , jeżeli nie to zamilcz kolego , bo nie lubię jak ktoś bezpodstawine posądza drugiego ! Po drugie jak mój nick jest Dalton01 to nie znaczy że jestem daltonistą ;)))- widać że masz bardzo proste skojarzenia . Pozdr.
  • Odpowiedzi 140
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
milczeć to możesz sobie nakazać w swoim domu jak ci pozwolą - twój styl jest nie do podrobienia zawsze butny i próbujący wstawić chociaż przecinek ,zawsze ci sie wydaje że jesteś jedyny ..... przeczytaj wątek jeszcze raz i ze zrozumieniem a jak czegoś nie możesz przetworzyć to daj cynk na priwa to ci wytłumaczę i nie rób tu więcej scen -pozdrawiam :):)
Napisano
Panowie - bagnet lepszy, czy gorszy ale nie zwracacie uwagi na jeden aspekt : CENA!!!! cena cena i jeszcze raz cena, odstrasza zniechęca. Ciężko przeciętnemu Kowalskiemu nawet pasjonacie z językiem na brodzie wydac ponad 4 stówy za coś co jest tylko wierną kopią. Chciałbym go miec bardzo ale niestety rachunki kredyty itp itd, także mogę się jak większośc tylko oblizac i napatrzec na zdjęcia, a tak bardzo miałem nadzieję, że będe go miał.... Mimo wszystko fajnie, że jest w ogóle. Pozdrawiam.
Napisano
01dalton !!! CZY W KOŃCU PRZECZYTASZ CAŁY WĄTEK !!!!!!!! czy tak bardzo chcesz zaistnieć i znowu pokazać ???? przy okazji odpisałem ci na maila
Napisano
Jest recenzja adomiaczka" przez osoby konkretne ze środowiska bagneciarzy? Na Kawowym alegro?
Uważasz,że na tym forum nie ma konkretnych osób?
Napisano
mihura to człowiek któremu sie wydaje że zjadł wszystkie rozumy -ale ma do tego prawo forum jest dla wszystkich kolego dalton użyłeś znowu słowa agneciarzy" tak jak w tamtym wątku -kopnij jeszcze raz no śmiało ,już pisałeś że nikt nie słyszał w środowisku agneciarzy" o Dario -tylko sie zastanawiam po co mieli o nim słyszeć hehehe -pozdro
Napisano
kopijnik2
zapominając - z Kim dyskutowałem - chciałem przytoczyć tamten wątek - jak widać nie ma potrzeby..."

Mozna prosic o link, znalezc nie moge.
Napisano
Koledzy,mogliśmy nie zamieszczać tego wątku,ale przez wzgląd na całość akcji,poprosiłem ponownie kolegę huka100,,by wasze opinie się pojawiły-i by panowie z FB-Radom przeczytali sobie,bo ja jak im mówię,to mam wrażenie że nie do końca to trafia. Co do zniknięcia wątków poprzednich,to szkoda o tym pisać,ktoś usunął,komu zależało na tym (może patronaci medjalni)-?-bo tacy się pojawiali,ale tam.Ja ze swojej strony,zapewniam was,że jutro jadę na zakład,i wszystko im przekażę,wasze uwagi i spostrzeżenia,a wojenek na świecie mamy sporo,to na Forum Odkrywcy nie musimy następnej robić i piany osobistej toczyć...Wiem jedno,narazie mam niezłą współpracę z FB,i chcę tak to zostawić,,bo jak dobrze pójdzie,to coś w sprawie VIS-a może ruszę,bo cały czas im wiercę dziurę,i są plany na przyszły rok próby wznowienia w trzech wersjach,a jakich to następnym razem.Pozdrawiam wszystkich,mimo różnicy zdań i poglądów politycznych.Czołgiem.
Napisano
Jest parcie nad wymianą karabinów w kompaniach reprezentacyjnych WP,i jeśli mój plan się powiedzie--to coś się może urodzi,,ale to plany na przyszłość,narazie nie mogę za bardzo o tym pisać-!Pożyjemy,zobaczymy koledzy,choć mam taki sen-!?.Co do zapytania kolegi-kopijnika2,,,jaka skrzynka-?,nie rozumię tego zapytania,ale z chęcią odpowiem na każdy problem.Czołgiem.
Napisano
Niezłe przedsięwzięcie. Jak dla mnie kompania reprezentacyjna WP mogła by być wyposażona w magazynowe kb wz.98 czy nawet kbk (wz. 29 i 98) - mniej zachodu, a przecież trochę oryginałów po magazynach się poniewiera.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie