marg33 Napisano 15 Październik 2009 Autor Share Napisano 15 Październik 2009 Czy ktoś mógłby mnie oświecić jak zdjąć elektolitycznie złocenia? Tak od Adama i Ewy",chemia to nie jest moja mocna strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Proponuje dzial konserwacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 tylko dla własnego bezpieczeństwa użyj wyszukiwarki i broń boże nie zakładaj nowego wątku:D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 a po co zdejmowac złocenia??pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 z łączników w elektronice albo trakcyjnych. Coś gdzieś słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.