Skocz do zawartości

emes

emes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
wojtek 2508- świetnie to ująłeś. Rzeczywiście, monety zostały uratowane. Jestem przekonany, że jeszcze kilka lat w tak niesprzyjającym środowisku (jakim bez wątpienia jest orne i nawożone agresywną chemią pole uprawne), uczyniłoby z nich bezwartościowe i nieidentyfikowalne metalowe krążki. W tej chwili, poddane konserwacji i starannie przechowywane mają szansę cieszyć oko jeszcze przez długie lata. Dziękujemy z a odwiedziny naszego wątku. Pozdrawiam G

Medalik św. Benedykta, popularny, ale za to płomień od granatu rewelacyjny i duży bardzo, pewnie z ładownicy. Jak total nie wie jeszcze jaki to ciekawy na pewno. Chłopaki, w tej okolicy co płomień to poszperajcie jeszcze a najlepiej mnie zaproście:)

Ten płomień to nie odznaka tylko emblemat. Ja się nie znam, ale mi się wydaje, że polski. SZZ musiałby się wypowiedzieć.

Skype nie działa? hmmm, od kilku miesięcy mam problem z netem i gościnnie jestem tu i tam, ale jak jestem to jestem. Czat na skypie zawsze. Głos - prawie nigdy. Motylanoga, napisz jeszcze raz:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie