Skocz do zawartości

zaczynam i co dalej

flow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam moja przygoda z wykrywaczami zaczyna sie dopiero poczatek bardzo nietypowy wiec tak zbieram rózne rzeczy z IIwś mam rózne mapy raczej z kampanii wrzesniowej interesuje sie historia i starociami i moja zona zrobila mi niespodzianke dostalem od niej nowego rutusa proxime czy ktos moze wie czy to dobry wykrywacz
Napisano
zbieralem sie z kupnem ale zawsze cos wypadlo
podejrzewam ze bezinteresownie tego nie zrobila pewnie liczy na czeste wycieczki a ona do kolezanki he he
Napisano
a moze ktos ma jakies info o 28DP dowodzonej przez gen.Władysława Bończę-Uzdowskiego chodzi mi o walki miedzy 3-8 wrzesnia konkretnie w czasie walkw rejonie pabianice ldzan i okolicach z niemiecką 17DP i pulkiem SSLAH"
Napisano
chce spróbowac swojch sil mam troche wiedzy o kampanii wrzesniowej popartej mapami i w tamtych okolicach chce poszukac kolega tam mieszka i ciekawe zeczy podczas budowy domu wygrzebal ja tylko monetke (wtedy nie mielismy wykrywaczy)
Napisano
czym więcej czasu w terenie tym zona bardziej zła,
Moja sie gotuje jak lece w teren, jak jestem an Lipiec w Polonais to wylatuje z domu około 3.30 i wracam około 10-11 i jest wtedy git.
Napisano
Flow jeżeli masz wiedze na temat historii twojego rejonu to nie trać czasu tylko ruszaj w teren. Od razu na pewno super fantów wyjmować nie bedziesz, ale w końcu przyjdzie czas i na to. Szukaj i jeszcze raz szukaj. Pozdro
Napisano
jak na pierwszy raz jestem zadowolony po niedzieli spedzonej w terenie nic nie mam tylko jedna monetka 5 groszy z 1811 ksiestwo warszawskie z sygnatura I.S ale spodobalo mi sie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie