woytas Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 Czy ktos potrafi odczytac nazwisko autora obrazu?Mam swoje wersje - potrzebuje innych wariantow :)
kapuchy Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 Aign Hullensteinernp.http://www.arcadja.com/auctions/es/hullensteiner_j_aign/artista/363148/
woytas Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 Dzieki :)Kojarzysz czy to jakis dobry malarz? Bo linki po hiszpansku...
coriolan Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 Aign Hullensteiner (XX) Oil on canvas A still life of dahlias in a blue vase on a table Signed lower right 27 1/2 x 19 5/8". £40-60. SUMMER PICTURE AUCTION ...Jak widać - na innej aukcji obraz Dalie w niebieskim wazonie" wyceniono na 30-40 funtów
woytas Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 tez to znalazlem...- ale nie bylem pewienDobra za takie pieniadze nie sprzedaje :)
kapuchy Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 no niestety - ja o gosciu nic nie wiem, na sieci tez bryndza.Znaczy, że jakiś specjalny okaz to to nie jest :)
woytas Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 Jest jakis obraz w galerii w Garmisch ale brak informacji, sprawdzalem Sothebys i te klimaty i nima....A juz myslelem, ze mam na scianie jakiego Renoira alboco :)
Pytanie
woytas
Czy ktos potrafi odczytac nazwisko autora obrazu?
Mam swoje wersje - potrzebuje innych wariantow :)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.