Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 W środę właśnie wróciłem z nad morza w sumie czasu na kopanie nie było dużo ale kilka godzin udało mi się skombinować na mały wypad w las i o to tego efekty. Może i mierzeja przekopana i pełna niezakopanych dziur ale są miejsca da się coś ciekawego jeszcze znaleźć ;) Od razu mówię, że pojechałem w ciemno w sumie nie wiedząc zbyt wiele o dokładnych działaniach w tamtych rejonach po prostu wiedziałem, że tam się coś działo :P Pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 2. Haki wyszły z jednego dołka 11 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 5. Bismarck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 7. K.Kuhl - sygnaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 8. Resztki szelek lub plecaka. Obok tego był jeszcze groszek" ale spóźnił się na sesje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 9. Widać, że ktoś w pobliżu już kopał bo filtr leżał w rozkopanym dołku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langfuhr Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 a tam na trzecim w środku to nie zapalnik do miny przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 10. Ostatni ciekawy fant. Langfur - właśnie nie wiem co to było, dlatego zostało w lesie, posłużyło tylko do zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 12. I to by było na tyle. Oprócz tego wyszła jeszcze garść łusek do mauser'a, mg, parę łusek do mp 40 i kilka sztuk popularnej pepeszki. :) Poz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 fajna obręcz do hełmu, nie było reszty ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Magazynki eleganckie,zapalnik od niemieckiej miny mogłeś śmiało zabrać,jest tam tylko licha spłonka więc całkiem bezpieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 Prezes14 : No niestety nic więcej ziemia nie chciała oddać tylko w okolicy jakaś puszka po konserwie i lotnicza łuska.vis1939 : W sumie z zasady nie zabieram rzeczy których nie znam lub nie jestem ich pewien, ale wiem gdzie zostawiłem więc może następnym razem wróci do pańcia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 generalnie vis 1939 ma rację zapał nie szkodzący zdrowiu,mag.do g. i mp.po łuskach widać że walili do nich z powietrza.ił2m3, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Kolego Rujewit a w jakich okolicach na Mierzeji kopałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Dokładnie ciężko mi to określić ale w okolicach Kątów Rybackich i miejscowość między Skowronkami a Krynicą nie pamiętam jak się ona nazywała ale coś na P" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemope Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Przebrno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Kopalem w Katach Rybackich ale wychodzila mi sama kaszana na Skowronkach wychodza monetki i inne AGD))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 A kopal ktos w okolicach Piaskow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Okolice Piasków też przekopane. Dziury jak na Marsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.