FalkenBurg Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 Greku znowu przyprawiłeś mnie o palpitacje serca eleganckie fanciki wrzuć jakieś foto jeszcze na początek tygodnia żeby poniedziałek taki straszny nie był .
major02 Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 Gratuluje fancików. Naprawdę masz super miejsce, fajnie by było jak byś zdradził w jakim powiecie albo województwie kopiesz:) A tak nawiasem potrzebuję pogadać z kimś kto się dobrze zna na amunicji artyleryjskiej z czasów II wś. Niemieckiej, ktoś kto jest naprawdę kumaty w tych sprawach, jeśli ktoś taki jest na tym forum to bardzo bym prosił o jakiś kontakt. Pozdrawiam
Wikos Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 Greku te fanty to w Polsce wyciągasz? Aż szczena opada jak je widze ;] Gratuluję
obert8 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 zabijasz mnie powoli super fanty gratuluje ))))))))
greku Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Napisano 5 Styczeń 2010 gdyby koleś tego przy mnie znalazł to bym nie uwierzył, że taki fajans niemiaszki zrobili:)
ad Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Fajans" to jelec od kordzika lądowych służb celnych wzór 1935.
heniek1978 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Fanty pierwsza klasapochodzę z tamtych terenuw może kiedyś razem wyskoczymy na surwiwal w terenie pozdro
maku955 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 greku ma prośbę wstaw fotkę tego bagnetu z pochwą po wyciągnięciu / jeśli możne ;)pzdr. dalej taki fantów !
major02 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Jak na surviwal to i ja się z wami pisze:) a zdradzicie w końcu jakie to tereny:)
stock84 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Uzupełniając post kolegi ad:http://www.worlddaggers.com/data/inspect.asp?Item=409&Filter=For+Sale+Items&Name=WKC+Aluminum+late+war+Customs+Dagger%2E++pozdrawiam
lina_90 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Weźcie go zablokujcie, na starcie czerwona kartka i tyle, albo chociaż aparat mu zabierzcie, nie dość ,że zima, że kopać się nie da to jeszcze serducho wali jak głupie gdy takie fotki się ogląda, miej kolego litość:) Tak serio już mówiąc, nie krępuj się wrzucaj foteczki dalej wątek stał się już chyba jednym z najpopularniejszych :)
FalkenBurg Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 greku tak z innej beczki widzę że masz dryg do fotografii jaką pchełkę targasz w plecaczku na wykopkach ?
greku Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Napisano 5 Styczeń 2010 hej, w zasadzie na wszystkie pytania kolegów odpowiadałem wcześniej i to nie raz w tym wątku:):)fotki są stare i aktualne, różne, niestety w lasach bieda aż myszy piszczą więc sięgam 2-3 a nawet 4 lata do tyłu, gdy coś wyskakiwało.co się tyczy tego bagnetu to jak pamiętam koleś mimo moich uwag aby nie opukiwał bagnetu na płask" nie usłuchał i bagnecik szybko pękł więc ubaw miałem nie zły gdy patrzyłem na jego niezadowoloną minę :):)
greku Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Napisano 5 Styczeń 2010 jeżeli chodzi o wrzesień" to u nas wychodzi sporadycznie, chociaż we wrześniu coś takiego wyskoczyło, chyba rosjanie ciągnęli ze sobą
greku Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Napisano 5 Styczeń 2010 zaś co do fajansu" to chodziło mi o bardzo niestaranne wykonanie
lina_90 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Konkurencja dla kolegi stocka już widzę jest ;)
greku Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Napisano 5 Styczeń 2010 surviwal? nie uprawiamy, może czasami coś podobnego
kloki Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 A idzcie wy z tymi swoimi fantami! Tylko ludziom humor w Nowym Roku psujecie :P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.