wodzu_ Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 Witam jak wyprostowac tego zawijasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 poczytaj o prostowaniu na ciepło przy użyciu np. palnika spirytusowego.nie prostuj czasem na zimno bo sie rozleci.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 W dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 Jeszcze pytanie jak ja podczyscic po wyprostowaniu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Przy prostowaniu tlenki same odpadna lub się wypalą nad palnikiem.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Klamre po wyprostowaniu najlpeij przeczyścić mosiężna szczoteczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 Witam udalo mi sie ja wyprostowac i wstepnie podczyscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 W dzieki za rady. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mek100 Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Tylko prostowanie na ciepło wchodzi w grę, powoli i delikatnie da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Mek100, nie wiem czy nabijasz sobie posty, ale odgrzewasz stare kotlety, problem już rozwiązany a w większości wypadków dajesz niezbyt dobre rady. Bez przesady.Zdrów.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.