Czarek Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 Jakaś dziwna pękata taka - kolorek jakby rosyjski ale nie mam pojęcia co to jest?Kto pomoże?
Pablo.wpl Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 a to nie wygląda na jakąś USA?? no tak na żut oka...Ale nie jestem pewny.. Rosyjska jaczej nie jest..
8total4 Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 i słomiany kapelusz ;)poprawiam tytuł coby utrwaliło się dla potomności.zdrów!
mietek Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Chinska i okolice (np Vietnam):Bylo pare odmian noszakow, np:http://www.rugbytales.com/popsmoke/NVAVC2.html
Czarek Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 No tegom się nie spodziewał! dzięki za identyfikację!
Moskit1 Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Czarek to źle ze się nie spodziewałeś przecież produkty z chin nasz zalewają hehe ;)
vis1939 Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 No to jeszcze klapki,piżama,AK 47 ASG i śmiało możesz rekonstruować żołnierza Wietkongu.
Pytanie
Czarek
Jakaś dziwna pękata taka - kolorek jakby rosyjski ale nie mam pojęcia co to jest?Kto pomoże?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.