Czlowieksniegu Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Miód-malina, palce lizać, cymes-kiszkes,....Muszę sobie kupić dzisiejszy odcinek na DVD :-)Musiałem, normalnie musiałem ten wątek założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 hmmm a co był odcinek poświęcony poszukiwaniom zaginionych depozytów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Lepiej- i kanarek był, i czarna archeologia, i cuda-wianki. Takie trochę, bo panie archeolog zapłoniła się rumieńcem na widok np dwóch talarków :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 i miał wykrywacz taki jak mój;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Co by nie mówić trochę cukierkowo o nas - nie psujmy tego.pozdro.sylwek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Jeti, ze strony serialozercy cie ie znalem - odemnie wielki szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Oglądam dwa seriale- Mateusza i House'a.Po tym drugim wiem, że chcę umrzeć we własnym łóżku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Ja sie wczoraj w kopalni nawachalem co2 - z Grzebiuszka i moglem umrzec w rezerwacie :) To bylby serial :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Super serial, gangster po medycynie został księdzem cyklistą.Niema się co łudzić,w realu czarne kominiarki przewinęłyby tą szopę razem z odkrywcą na lewą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Osobiście trochę dziwnie mi się patrzy na ojca Mateusza, gdy sobie wspomnę jak się Żmijewski ładnie wyrażał w filmie Psy II.I on teraz niby sprowadza ludzi na dobrą drogę, jak wcześniej kolesiowi oko wydłubał? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 kol suspend... ale ten temat został założony przez WIELKICH tego forum także co wolno wojewodzie to nie tobie... sam sobie już dokończ... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdziss15 Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 A nu jeho " hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Szczurek- respekt :-)Ale jeśli masz do mnie jakieś pytania, zapraszam na priv.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darso Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 No, szczurek zderzyłeś się z lokomotywą, na szczęście nie zakończyło się to wykolejeniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Wsłuchując się ( a raczej wczytując ) w głos ludu i nie chcąc czytać kolejnych epistoł- sio do innego Działu :-)PS Niestety, kolega Lokomotywa już nie bywa na naszym Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Ksiądz Mateusz daje radę, ale muszę przyznać, że włoski oryginał Ojciec Mateo" dużo lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darso Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Lud dziękuje Ci o Panie!!!(Tu następują wiernopoddańcze ukłony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Człowiekusniegu, a może by tak reaktywować nasza Lokomotywę/Parowoza? Wesoło z nim było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Czy ja wyglądam na wróżkę? Zawsze możesz do Lokomotywy @ wysłać i zaprosić :-)Z drugiej strony ście Go prowokowali i wyszło jak wyszło :-( Wyrzuty sumienia Cię dręczą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 ale skrytka pod 'PSEM' była fajna i artefakty niczego sobie.branzolety kilka talarów ........ Fajnie sie ogladało.Żona smiała sie ze Mnie i mówiła zebym se psa kupił i bude postawił to będe miał gdzie graty trzymać.Pozdrwiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 TVP właśnie produkuje serial Blondynka"tam też jeden bohater będzie biegał z HS-3 i kopał militarkeale czy będziemy tam przedstawieni w dobrym świetle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Wyrzuty sumienia? Przeze mnie go nie zawieszono, wiec o żadnych wyrzutach mowy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Parowóz miał swój styl...Trochę nie trzymał ciśnienia ale zasługuje na łaskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 WitamMógłby ktoś zamieścić linka? Obejrzałbym ten odcinek ;)Dzięki z góryPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 http://podawarka-filmowa.blogspot.com/2010/01/ojciec-mateusz-odc17-online.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.