goldfinger Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Napisano 21 Wrzesień 2009 witam, ostatnio w łapy wpadła mi taka oto kurtka, trochę dziwna ponieważ wcześniej spotykałem się z flyer`s jacket bez kołnierza. Kolor jakby vietnam era. proszę o id modelu i jednostki z naszywki. pozdro
goldfinger Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Napisano 21 Wrzesień 2009 witam, ostatnio w łapy wpadła mi taka oto kurtka, trochę dziwna ponieważ wcześniej spotykałem się z flyer`s jacket bez kołnierza. Kolor jakby vietnam era. proszę o id modelu i jednostki z naszywki. pozdro
senectus Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 jednostka to:http://en.wikipedia.org/wiki/11th_Armored_Cavalry_Regiment_(United_States)
goldfinger Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Napisano 21 Wrzesień 2009 na CWU-45/P raczej mi nie wygląda, moja ma inny kształt kołnierza i kieszenie nie są zakrywane klapami.senectus- dzięki za sugestie
yasioo Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 aby odczytać rok produkcji kurtki patrzymy na kod DSA - po liczbie 100 jest rok produkcji, 74 oznacza rok 1974
past Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 przeciez jest napisane jacket flyers cold weather"po wklepaniu tego w google masz 48300 stron , zawężasz okres do lat 70 i jest ;)
Pytanie
goldfinger
witam, ostatnio w łapy wpadła mi taka oto kurtka, trochę dziwna ponieważ wcześniej spotykałem się z flyer`s jacket bez kołnierza. Kolor jakby vietnam era. proszę o id modelu i jednostki z naszywki.
pozdro
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.