mihura Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Poszukuję filmu Macieja Pieprzyca Jestem mordercą" Czy któryś z kolegów wie gdzie ten film znaleźć?Wiem, że temat odbiega od forum dlatego zakładam go w Dołku.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Myślę że i w dziale ksiazka,film.. by pasował.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Pomożesz przenieść?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Ja nie mam uprawnien na dzial Video..Poproś Yetiego, On z chęcią przeniesie :)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 I tak będę biegał góra-dół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Jak to Yeti, na nizinach nie zamieszkuje przeciez;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Yeti żyje w podziemiu...ps. trzeba posprzątać wątek bo mihura weźmie nagana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Chyba naganę na klatę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Czołem!Błąkając się po sieci znalazłem:http://peb.pl/filmy-dokumentalne/527814-rapidshare-jestem-morderca-zdzislaw-marchwicki.htmlMam nadzieję że odpali.Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 To nie ten facet którego skazali.Dzięki za link.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Dodając do opini -Film Anna i wampir" Oraz to co można dzisiaj znaleźć w Cyberprzestrzeni.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stoner1972 Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 A ja mam kolego Mihura filmy Wampir z Katowic" o Zdzisławie Marchwickim i Brat mordercy" o Janie Marchwickim (ale również pozostałych oskarżonych w sprawie Anna") z cyklu dokumentalnego Telewizji Polskiej Paragraf 148 Kara śmierci". Nagrałem kiedyś (w latach 2003-2004) większość filmów z tego cyklu dokumentalnego (prezentowanego w TVP2) na VHS, ponad 2 lata temu przegrywałem wszystko z VHS na DVD, tak więc jeżeli jesteś zainteresowany skontaktuj się ze mną na prv. Wrzucałem już kilku zainteresowanym pojedyncze filmy np. na ich konto w Chomiku" z którego później ściągali sobie je na swój komputer - choć muszę przyznać, że strasznie długo trwa taka operacja... ale wszystko jest do uzgodnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 jak to za co Piku? za rany w walce z Matrixem..Teraz to jestmihua"ale coś długo go nie widać:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Ciekawe filmy,wprawdzie nie o Marchwickim,ale jemu podobnych:http://www.onet.tv/%28Seryjni_mordercy%29,1,tag.html#Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.