adrian950 Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Witam mam taki helmik niemiecki odnowiony nie jestem pewnien czy go poprostu postarzac czy zostawic zalezy jak bedzie ladniejszy :D Pzdr KALKE musialem wyciasc zeby sie nie czepiali xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Było o tym, poszukaj... użyj szukajki... podpowiedź-wrzucić do betoniarki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Wrzesień 2009 Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Betoniarka...:)co za idiota wymyślił ten rewelacyjny sposób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 17 Wrzesień 2009 Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Pewnie jakiś murarz rekonstruktor-hobbysta:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Witam,najprościej zakopać ponownie na 70 lat,ale niestety trzeba pilnować-licho nie śpi.Żartowałem.Zerknij w wyszukiwarkę coś znajdziesz.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 19 Wrzesień 2009 Share Napisano 19 Wrzesień 2009 pokop nim jak piłką po polu, porzucaj w niego kamieniami(wielkości do 3cm), itp postarzenie murowane z pierwszej linii frontu;PPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 19 Wrzesień 2009 Share Napisano 19 Wrzesień 2009 możesz też dodatkowo dla lepszego efektu postrzelać z wiatrówki;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.