Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy cz.3 !!

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 405
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
W niedzielę na Dąbrowie Tomaszowskiej wielkie kopanie może jakiś znak rozpoznawczy poszukiwaczy z forum Odkrywcy? ;)może ktoś powie na którą godzinę.
Napisano
Kopanie na Dąbrowie? Toż to inscenizacja na Dąbrowie jest w niedziele. Tez prosze o info.

A kopie sie, kopie ;) nawet na 16 jestem umowiony dzisiaj. Chetnie bym z kims polazil, daje gg: 3323868.
  • 4 weeks later...
Napisano
Zgadza sie,Kol.Egon byłem wczoraj na tzw.orlej" miedzy Ulowem a gajówką.Tak z sentymentu. Jak jednego dnia kiedyś wyjeliśmy ok.50szt naszych orłów.Stąd ta nazwa.
A tu jakieś police taszczą z grzybów przyzwoite graty.
Żartowałem,fakt szczeście zaczyna mieć w tym momencie decydujące starcie.
Pzdr.
Napisano
jesli mowimy/piszemy o tym samym lesie to kiedys kol.kopnal okolo 200stk orzelkow(malych od furazerki)byly w paierowych rulonach,a po drugiej stronie ulicy wychodzily te wieksze tez hurtowo
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
tak na marginesie tam przy kosciele w lipsku w kierunku na krasnobród po prawej stronie to sa stanowiska archeo wiec chyba ktos był zdesperowany ze tam spacerował
  • 2 weeks later...
Napisano

W 2011 życzę kol.z zamojszczyzny samych sukcesów w życiu prywatnym i oczywiście naszej histerii" poszukiwań.
Wszystkich z poza naszej pięknej okolicy zapraszam i również życzę lepszego 2011 roku.
Pzdr.

• 3 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie