Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy cz.3 !!

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No Panowie popuśćmy powietrza niestety nie będzie żadnych fotek bo po prosu nie było żadnych blaszek i tu są dwa wyjścia :1 albo kolega edelmano nic tam nie zostawił lub nic nie wykopał (możliwe) i 2 że ja nie trafiłem na to miejsce a to raczej nie możliwe .pozdrawiam
  • Odpowiedzi 405
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam,pogoda na ten tydzień ma być komfortowa.
Sprzęt urzycza kolega egon i jazda.
Na te fotki blaszek również i ja nie mogę się doczekać.
Pzdr.
Napisano
Witam witam koledzy zaraz zaraz ale to są moje blaszki chyba obowiązuje jakaś kolejność kolega edelmano obiecał mi , a ja jak znajdę znajdziemy zamieszczę fotki.Proszę o grę ferplej .pozdrawiam serdecznie :)
Napisano
no dobrze wszystko wszstkim blaszki blaszkami a wy co nic nie kopneliscie nic o sobie niepiszecie sory za za to co na pisze ale wygladacie jak stado głodnych sepów hehe przeciez napisałem za jak by co to napewno dam znac o sobie a ze w tej chwili niema czasu i sprzetu to uzbroić musicie sie w cierpliwość pozdrawiam.
Napisano
sepy?
ja poprostu ma ubaw z kolejnych Twoich postow.
Dla mnie jestes mitomanem i gowniarzem.Powiem wiecej tacy jak TY ZASMIECAJA TEN WATEK-zaluz sobie sobie swoj i tworz dalej bajki
Napisano
nie zycze sobie zeby ktokolwiek mnie obrazał tym bardziej ze sie nieznamy i zastanawiam sie czy za takie zachowanie nie powinienem zgłosic tego do administratora tego watku lub tez tego forum nie napisałemnic obrazliwego wrecz przeciwnie tylko zazartowałem
Napisano
Póki co zapomne o sprawie, wiem ze czasami podchodzimy do sprawy emocjonalnie ale skoro juz znajdujemy sie na forum to według mnie nie powinno zaistniec cos takiego pozdr
  • 2 weeks later...
Napisano
I jak Panowie?Czeszecie troche?Pogoda jak należy, zimy nie widać a i zimno także nie jest.Ja co tydzień spędzam 2-3 dni w plenerze no a jak wiadomo szukajcie a znajdzieie" więc coś tam się trafia...pzdr
Napisano
kiedy,mysle ze raczej blizej swiat,ewntualnie po swietach.teraz jeszcze przebywam na emigracji zarobkowej,ale jak juz bede w kraju to dogadamy szczegoly

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie