Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy cz.3 !!

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie pozwolilem sobie zalozyc czesc 3 - dawno takiego dlugiego makarona nie bylo :)
Zapraszam do dyskusji - czesc 2 tu:
http://www.odkrywca.pl/zamosctomaszow-lubelski-co-w-trawie-piszczy-cz-2-,633831.html#633831
  • Odpowiedzi 405
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
hej witam narazie jakas cisza wybieram sie na spacer w rejon romanówki acz kolwiek widziałem 2 panów tam na spacerze z ogromna skrzynią wyjeta z około 60 cm widziałem dołek moze sie kto przyłaczy? pzdr
Napisano
hehe no niewszystko zostalo tam wykopane hehe znam jescze pare miejsc w których raczej niebyło łopatki wbitej ostatno rozmawiałem z kobieta z bch i ztego co wskazywała to raczej miejsca ciekawe i mówiła ze niespotkała sie z tym zeby ktos tam juz chodził pozdrawiam a pozatym jak to sie mówi to były dziki i dołka niezasypały hehe
Napisano
egon10 wiesz ja tylko mówie co babcia mi mówiła a pozatym nie stwierdzam ze tam nikogo nie było bo raczej to jest niemozliwe zeby ktoś tam nie chodził ale połazic zawsze warto a nóz widelec , jaka fantazja ?? ja nie fantazjuje tylko napisałem co babka mówiła a jak to starsi ludzie zawsze upieksza i mówia czasem zeczy których nawet nie było
Napisano
Wróciłem właśnie z prezentacji...było spoko:)Czy jutro będzie można zobaczyć 7TP? Dawno nie zasięgałem świeżych informacji więc nie wiem a kiedyś ktoś podawał, że będzie...pzdr
Napisano
luzik,miałem Ci podać nr tel.niestety godzinę temu nazad albo zgubiłem,albo jakiś k...... pod....z auta.Raczej dmuchną,kompakty również przepadły.Najzabawniejsze jest to,że musiałbyć silnie znerwicowany bo w popilniczce zostawiłem prawie 000 setek i ida" nie trafiła.Ma szczęście.Pzdr.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie