witam! mam taki problem posiadam dwa destrukty w zniszczonych kolbach obydwa to mod.98. jeden z prostym drugi z łamanym zamkiem. zakupiłem kolbę na allegro z głęboką stopką i okazuje się że prawie wszystko jest ok po za przesunięciem nakładki o 1cm w stronę przodu /wygląda jakby środkowa część ze szczerbinką była dłuższa o 1cm/. czy wie ktoś jak określić dokładnie na czym te różnice polegają? chciałbym jak najwierniej odtworzyć te mausery, tak więc obcinanie nakładki o 1cm jest możliwe acz ostatecznością.
Pytanie
archeo
mam taki problem posiadam dwa destrukty w zniszczonych kolbach obydwa to mod.98. jeden z prostym drugi z łamanym zamkiem. zakupiłem kolbę na allegro z głęboką stopką i okazuje się że prawie wszystko jest ok po za przesunięciem nakładki o 1cm w stronę przodu /wygląda jakby środkowa część ze szczerbinką była dłuższa o 1cm/. czy wie ktoś jak określić dokładnie na czym te różnice polegają? chciałbym jak najwierniej odtworzyć te mausery, tak więc obcinanie nakładki o 1cm jest możliwe acz ostatecznością.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.