Skocz do zawartości

Co sie dzieje ze zarekwirowaną i zniszczona bronią

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie Panowie i czemu się dziwicie czy to jest jakaś nowość dla Was zawsze tak było , jest i będzie , że pod latarnią zawsze najciemniej.A My jesteśmy łatwym łupem bez zbędnego narażania można się wykazać w walce z przestępczością zorganizowaną"i jakiśarsenał "jak to media chwalebnie krzyczą
zarekwirować.

Wszystko zalezy od tego kto zasiada w komisji , a przede wszystkim kto jest sekretarzem i sporządza protokół zniszczenia...
Zwykli gliniarze raczej nie mają broni pozasłużbowej. Inaczej rzecz ma się np. z prokuratorami lub wyższymi rangą gliniarzami.

pzdr

co ja mogę powiedzieć o policji,to że przez naloty na kolekcjonerów straciłem do munduru szacunek to norma,policja powinna chronić obywatela i strzec porządku publicznego ,składają ślubowane,a że w policji i w naszych służbach są panowie co powinni odejść po 9 czerwca 1989 roku to już inna sprawa,naród już takich nie potrzebuje.proszę dajcie sobie spokój ,bo cofacie nasz kraj o setki lat wstecz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie