groszek37 Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Witam ostatnio przeglądałem stare wątki i w 2004 była ciekawa aukcja na alledrogo problem w tym że nie wiem jak sprawdzić tą aukcję prubowalem skorzystać z wielu archiwów ale nigdzie nie ma proszę o pomoc w odnalezieniu aukcji a oto ona:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22977229 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Kłania się PAA lub kontakt z administracją Allezło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Jest coś takiego jak Allegro Archiwer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panther111 Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 groszek a jesli idzie o archiwum to juz raczej nic nie znajdziesz jest to juz makabrycznie przedawnione.np. ebay usuwa terz wszystko co jest starsze niz trzy miesiace.mowi sie trudno i idzie sie dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Jeśli kupiłeś ten przedmiot albo sprzedałeś allegro wyśle Ci na maila nr. transakcji, cenę, kupującego i sprzedającego. Na zdjęcia nie masz co liczyć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek37 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Dzięki no trudno próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.