flint Napisano 4 Wrzesień 2009 Autor Napisano 4 Wrzesień 2009 znalazłem cos takiego, wymiary ok 4x3,5 cm, w pobliżu aktywności z czasu I WS, wokól troche pozostałości po konnicy
tyfus Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 jezeli możesz >flint< otwóż swoje zdjęcie i powiedz co widzisz ? i jak ktoś ma ci pomóc w ID ?
Swiety82 Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 Czyli jeśli możesz wrzuć fotkę lepszej jakości, tryb Makro w aparacie.Saluto!
maxim026 Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 to jesli chodzi o pojęcie ARTEFAKYhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Artefakt_(archeologia)a jezeli to jest faktycznie Artefakt to ..............................
coriolan Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 Artefakt (łac. ars - sztuka , technika ) - przedmiot, zdarzenie itp. będące sztucznym wytworem
flint Napisano 4 Wrzesień 2009 Autor Napisano 4 Wrzesień 2009 sorki za to zdjecie, pierwszy raz cos ładowałem na forum w sumie to dalej nie wiem czy teraz jest lepiej. Efekt eksperymentów ze zmniejszaniem zdjecia. Nie sadze zeby udalo sie to zidentyfikowac ale nóz ktoś widział cos takiego.Co do pojecia 'artefakt' używam go na codzien w pracy i nie i nie interesuje mnie co na ten temat pisze w wiki. I tak kazdy wie o co chodzi Z resztą nie o to tu chodzi :)Pozdrawiam
pkdz57 Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 To tzw opór" - taki niby jelec późnośredniowiecznego kordu.Pozdrawiam
Pytanie
flint
znalazłem cos takiego, wymiary ok 4x3,5 cm, w pobliżu aktywności z czasu I WS, wokól troche pozostałości po konnicy
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.