maxi Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Napisano 3 Wrzesień 2009 Witam panowie mam pytanie znalazłem taką osłone na skupie złomu posiada napisy PANZER i MEB lub cos podobnego. Otwór w środku o wymiarach 210x55mm.
Catadero Napisano 7 Listopad 2010 Napisano 7 Listopad 2010 Mam gdzieś klucz do zamka tej firmy. Być może ta blacha to jakaś osłona zamka.C.
arci Napisano 7 Listopad 2010 Napisano 7 Listopad 2010 maxi fachowcy są ale nie siedzą 24 godziny na dobę przed kompem a czytając twoje zachęty to wątpię że ci pomogą.Zdrów
maxi Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Napisano 3 Wrzesień 2009 Witam panowie mam pytanie znalazłem taką osłone na skupie złomu posiada napisy PANZER i MEB lub cos podobnego. Otwór w środku o wymiarach 210x55mm.
8total4 Napisano 7 Listopad 2010 Napisano 7 Listopad 2010 Proszę o umiar w wypowiedziach, oraz o nie podbijanie wątków codziennie.. Wszystkie posty bez sensu, będą kasowane.pozdrawiam.
Pytanie
maxi
Witam panowie mam pytanie znalazłem taką osłone na skupie złomu posiada napisy PANZER i MEB lub cos podobnego. Otwór w środku o wymiarach 210x55mm.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.