DIGITALMEN Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Napisano 2 Wrzesień 2009 Zdjęcie pochodzi z allegro z przed około 3 lat , nie było opisane co to za typ , pierwszy raz widziałem coś takiego i chciałbym się dowiedzieć co to za typ?
lina_90 Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Cholerka zapomniałem o coś zapytać jeszcze. Wybaczcie panowie ,że w dwóch postach. Dlaczego po prostu nie zrobiłeś screena tylko ,,waliłeś'' zdjęcia monitorowi? To trochę syzyfowa praca ,że tak powiem. Nie dość ,że zdjęcia nie wyraźne to i małe.
vis1939 Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Nie jest to żadna broń,jakiegoś kowalskiego poniosła fantazja jak wykopał to w polu;)
DIGITALMEN Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Napisano 2 Wrzesień 2009 Zdjęcie pochodzi z allegro z przed około 3 lat , nie było opisane co to za typ , pierwszy raz widziałem coś takiego i chciałbym się dowiedzieć co to za typ?
DIGITALMEN Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Napisano 2 Wrzesień 2009 a czy ma ktoś inne fotki tego sprzętu , właśnie w aukcji o ile pamiętam nie było napisane co to za typ , przeglądałem stare moje zdjęcia i znalazłem to i z ciekawości pytam.
Pytanie
DIGITALMEN
Zdjęcie pochodzi z allegro z przed około 3 lat , nie było opisane co to za typ , pierwszy raz widziałem coś takiego i chciałbym się dowiedzieć co to za typ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.