pelikan85 Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 witam zapraszam do obejrzenia zdjęć z wystawy ,którą zrobiliśmy wraz z kolegą w sklepach P. Zachariasza w Czempiniu...ps. na jednym sklepie wyposażenie polskie na drugim niemieckie.
Piast79 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Klasa...szkoda tylko, że światło w szybach się odbija
Prezes14 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 zarąbista wystawka, pogratulować :) Pozdrawiam
pelikan85 Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 no wiem że światło się odbija... fotki będą poprawione za kilka dni i wstawię jeszcze raz:)
wojtek2a Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Pomysł miodzio! Tylko do djęć należało użyć filtru polaryzacyjnego, który eliminuje bliki. Wojtek2a, pozdrawiam.
Salamandra Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 brawo brawo brawo - doskonały pomysł, chylę przed wami czoła kolego pelikan85, piękna inicjatywa. Że ja sam na to nie wpadłem..., czy pozwolicie skopiować pomysł na przyszły rok?
pelikan85 Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Napisano 2 Wrzesień 2009 jak najbardziej kolego salamandra...historię trzeba rozpowszechniać i szerzyć tym bardziej iż większość dzieciaków nie wie nawet kiedy wybuchła IIwojna światowa!pozdrawiam serdecznie
lina_90 Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Witam! Nie byłeś sam kolego, również i ja zorganizowałem takową wystawę tyle ,że w swoim liceum. Niestety nie mam zdjęć wszystkich eksponatów jakie tam miałem a szkoda...
lina_90 Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Panowie z policji z którymi mam wykłady strasznie się przyglądali temu mauserkowi, gdy w końcu odkryli ,że jest to replika ASG pomaszerowali dalej by zwiedzić resztę wystawy :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.