devill_2006 Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 http://board.menelgame.pl/showthread.php?t=204199Poczytajcie posty z tego linku na temat znalezisk czego to ludzie nie znaleźli i za ile sprzedali do muzeum ;)
vis1939 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Takich ludziów" nam w środowisku potrzeba,cyt>zamierzam kupić sobie wykrywacz metali i połazić po działce u dziadka bo pies wie co mogli kiedyś do grobów powkładać",Ja znalazłem kiedyś granata ,który w kazdej chwili mógł wybuchnąć...Przyjechał jakiś czarny samochód i tam go rozbrajaliByło to z chyba 7 lat temumłodszy kolega podnosił go patykiem za zawleczkę"Jakoś mi to humoru nie poprawiło bo potem przez takich jełopów trzeba się kitrać po krzakach.
tyfus Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 bez komentarzafigurki pokomonów (zakopane w piaskownicy, nikogo nie było więc nie mogłem ich pozostawić na pastwe losu)i wiele wiele innych takie są uroki życia na wsi"i nie wspomnę o innych złotych myślach" a raczej postach....straszne, jestem załamany .....
AKMS Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Boże, co za skupisko bezmózgów...Tak jak napisał vis1939-to nie jest śmieszne, to jest żałosne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.