devill_2006 Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 http://board.menelgame.pl/showthread.php?t=204199Poczytajcie posty z tego linku na temat znalezisk czego to ludzie nie znaleźli i za ile sprzedali do muzeum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Takich ludziów" nam w środowisku potrzeba,cyt>zamierzam kupić sobie wykrywacz metali i połazić po działce u dziadka bo pies wie co mogli kiedyś do grobów powkładać",Ja znalazłem kiedyś granata ,który w kazdej chwili mógł wybuchnąć...Przyjechał jakiś czarny samochód i tam go rozbrajaliByło to z chyba 7 lat temumłodszy kolega podnosił go patykiem za zawleczkę"Jakoś mi to humoru nie poprawiło bo potem przez takich jełopów trzeba się kitrać po krzakach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 bez komentarzafigurki pokomonów (zakopane w piaskownicy, nikogo nie było więc nie mogłem ich pozostawić na pastwe losu)i wiele wiele innych takie są uroki życia na wsi"i nie wspomnę o innych złotych myślach" a raczej postach....straszne, jestem załamany ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Boże, co za skupisko bezmózgów...Tak jak napisał vis1939-to nie jest śmieszne, to jest żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.