Skocz do zawartości

Ustawienia PROXIMA złoto

palenqe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szanowni Forumowicze.
Jako zupełnie niedoświadczony proszę o pomoc w dobraniu odpowiednich ustawień w Rutus Proxima. Będę próbował odnaleźć zakopane przez mojego szacownego przodka złoto, które to ukrył przed wkraczającymi wyzwolicielami z Armii Czerwonej. Niestety zmarł zanim zdążył wydobyć depozyt, który gdzieś tam zalega już 55 lat.Są to najprawdopodobniej złote ruble i marki w ilości 200-500 gram być może w szklanym słoiku możliwe, że z metalową nakrętką.
Napisano
Zgadza się - skoro masz do czynienia ze słoikiem to nie jest powiedziane, że pękł czy się przemieścił a Twój przodek na bank zakopał go pionowo, metalową zakrętką do góry:)

Pozdrawiam

VW
Napisano
Dokładnie tak jak napisali moi przedmówcy. Nie można przesadzić z dyskryminacją - zdarza się, że proxima sygnalizuje złoto wartością fazy zbliżoną do 0. Kopać każdy powtarzalny sygnał.
By the way - było już wielu poszukujących wyimaginowanego złota przodków, ewentualnie zakopanych niemieckich motorów tudzież czołgów - radzę się nie napalać i podejść do kwestii z zimną głową.

Pozdrawiam i trzymam kciuki! Jak coś znajdziesz, koniecznie zamieść fotki:)
Napisano
Szanowni Forumowicze.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Jeśli dobrze wnioskuję to używać raczej statyki bez dyskryminacji i czułość na max. jeśli źle wnioskuję proszę mnie poprawić.
Jednakże pojawia się mały problem przy tych ustawieniach z pewnością znajdę granaty, które na tym podwórku znajdują się na 100% bo co do nich jestem pewien, że odkąd zostały (jako niepożądany złom zalegający podwórko )zakopane to nikt ich nie wykopywał a nie chciałbym w takie coś trafić szpadlem. Z drugiej strony po tylu latach w raczej wilgotnej glebie to te granaty są raczej niegroźne no ale.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie