Skocz do zawartości

Nowy model Smętka!

regers

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!! Ostatnio obiło mi się o uszy że Smętkowski wypuścił
nowy model wykrywacza czy dopiero jest testowany? Czy ktoś możę potwierdzić te informacje?
Napisano
Ktoś kto produkuje dobry towar z odpowiednią renomą za przystępne pieniądze nie potrzebuje reklamy , stron internetowych bo i tak to co zrobił się dobrze sprzedaje .
Napisano
Dajmy w spokoju popracować p.Heniowi Smętkowskiemu

dzwoniłem dziś ok. 9:30

wykrywacz jest już w fazie testów...
czyli na pewno się ukaże...

pzdr psuja
Napisano
I oto właśnie mi chodziło! Ale coś wiadomo jak będzie wyglądał wizualnie? Czy będzie jakiś wyświetlacz? Czy w koncu będzie dobra dyskryminacja?
Napisano
Dzwoniłem dziś do Pana śmętkowskiego! Tak jak zrozumiałem nie będzie wyświetlacza? [ jakieś szumy w telefone ] Dalej będzie to bardziej wykrywacz statyczny ale będzie opcja lepszej dyskryminacji dla tych co lubią drobnice, no zobaczymy za jakiś czas jeszcze nie wiadomo a co do ceny jeszcze nie została przemyślana przez Pana S. Pozdrawiam!!!
Napisano
Tak naprawde to nic nie wiadomo,i nie wiem czy coś wogóle będzie o nim można usłyszeć.Czekać to można kilka lat,jak kupowałem 4 lata temu smetka to też był szum ze coś sie nowego szykuje i nic.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie