Marcin Pe Napisano 27 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2009 Klasyka Apoloniusza Zawilskiego, ukazało się wznowienie - dziś widziane w Emipku, gruba okładka, w jednym tomie.Na fali 70tej rocznicy, bo obok inne z tematyki - MOczulski, itp. Super, że ktoś pomyślał o wznowieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Jakie koszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Jak większość ostatnich książek Znaku- c.a. 60 zł :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MORRO Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Empik: 69,90 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Pe Napisano 28 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2009 Wrocław Bielany - poszły wszystkie egzemplarze (dziś chciałem kupić, by komuś prezent zrobić - już nie mamy")Cholera... Stare dziadki, jak ja, mają wydania z lat 80tych, czyżby młodzież? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Po co kupowac wznowienie skoro nic nowego w nim nie ma. W handlu netowym kraża poprzednie wydania za niewiele złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Ostoja- jak znajdziesz takowe daj mi znać na @.Z ciekawości i chęci posiadania przeglądałem portale aukcyjne. I nie wiem- niedzisiejszy jestem czy kwestia rocznicy, ale poprzednie wydania są w podobnej cenie ( jeśli nie wyższej ). Gdy dodasz myto dla poczty- łatwiej i taniej kupisz w stacjonarnej księgarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Wlasnie teraz moze byc problem z nabyciem z racji 70. -okragłej rocznicy Wrzesnia. Ale za pol roku wszystko wroci do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EAGLE11 Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Witam mam pytanie...Czy wydanie drugie z roku 1989 różni się czymś od tego nowego? Nie wiem może w nowym są jakieś ważniejsze sprostowania, więcej zdjęć, map itd.Czlowieksniegu dawno temu szukałeś tej książki po taniości", pewnie już ją masz, ale jeśli jakimś cudem nie- to akurat stoi na aledrogo za 30zł.PS:Przepraszam za odświeżenie starego wątku, ale lepsze to niż założnie nowego dla kilku postów.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Eagle11 mam ta książkę nie wiem czym się różni od tej z 1989r.Ale wiem na pewno że zdjęć tam nie ma jedynie mapy.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EAGLE11 Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Nową przeglądałem w Empiku, prezentuje się pięknie, tylko cena mnie powala. Kupię starą, jeśli nikt nie zgłosił na razie żadnych krytycznych uwag co do niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.