Skocz do zawartości

Bitwy Polskiego Września

Marcin Pe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Klasyka Apoloniusza Zawilskiego, ukazało się wznowienie - dziś widziane w Emipku, gruba okładka, w jednym tomie.

Na fali 70tej rocznicy, bo obok inne z tematyki - MOczulski, itp. Super, że ktoś pomyślał o wznowieniu.
Napisano
Wrocław Bielany - poszły wszystkie egzemplarze (dziś chciałem kupić, by komuś prezent zrobić - już nie mamy")

Cholera... Stare dziadki, jak ja, mają wydania z lat 80tych, czyżby młodzież?
Napisano
Ostoja- jak znajdziesz takowe daj mi znać na @.
Z ciekawości i chęci posiadania przeglądałem portale aukcyjne. I nie wiem- niedzisiejszy jestem czy kwestia rocznicy, ale poprzednie wydania są w podobnej cenie ( jeśli nie wyższej ). Gdy dodasz myto dla poczty- łatwiej i taniej kupisz w stacjonarnej księgarni.
  • 5 months later...
Napisano
Witam mam pytanie...Czy wydanie drugie z roku 1989 różni się czymś od tego nowego? Nie wiem może w nowym są jakieś ważniejsze sprostowania, więcej zdjęć, map itd.
Czlowieksniegu dawno temu szukałeś tej książki po taniości", pewnie już ją masz, ale jeśli jakimś cudem nie- to akurat stoi na aledrogo za 30zł.
PS:Przepraszam za odświeżenie starego wątku, ale lepsze to niż założnie nowego dla kilku postów.
Pozdrawiam
Napisano
Nową przeglądałem w Empiku, prezentuje się pięknie, tylko cena mnie powala. Kupię starą, jeśli nikt nie zgłosił na razie żadnych krytycznych uwag co do niej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie