Erih Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Państwo Wielkomorawskie to nie Czesi . Ale jakieś tam przesłanki że Wielkomorawsko sięgało po Kraków i Wiślicę są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Tiaaaa!!! Fajnie się czyta, co poniektóre posty!!!!Poproszę o ciąg dalszy!!!GWPS. Ja czytałem, że tereny od Wołgi /Himlerriver/ do Adolf Hitler Pass /kanał la Manche/, zajmowali od 65 256 lat pokojowo nastawieni hitlerowcy, co jest potwierdzone w badaniach naukowców z RuSCH - a. Natomiast, podludzie - słowianie", zostali przypędzeni bagnetami z Marsa, przez mongoidalną" Armię Czerwoną, i to jest jedyna, prawdziwa, prawda, objawiona" !!!!!!!!PS. Do MODÓW,,,proponują temat Jak słodko było żyć w GG".Literatura wyjściowa.... Dzienniki Hansa Franka".Może paru [piiiiiiiiii] ubędzie z Forum!!!!!!...........Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:40 03-10-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 41pp- proponowany temat, bo czuję się wywołany do tablicy, już jest/był na Forum poruszany.Choć, nie wiem czy właściwe jest używanie wobec niektórych Użytkowników określenia idioci. Może, po prostu, gdy na lekcjach historii poruszano takie tematy byli na wagarach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 W pełni się zgadzam i przepraszam, oraz proszę o usunięcie tego stwierdzenia !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.