Erih Napisano 3 Wrzesień 2009 Napisano 3 Wrzesień 2009 Państwo Wielkomorawskie to nie Czesi . Ale jakieś tam przesłanki że Wielkomorawsko sięgało po Kraków i Wiślicę są.
41pp Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 Tiaaaa!!! Fajnie się czyta, co poniektóre posty!!!!Poproszę o ciąg dalszy!!!GWPS. Ja czytałem, że tereny od Wołgi /Himlerriver/ do Adolf Hitler Pass /kanał la Manche/, zajmowali od 65 256 lat pokojowo nastawieni hitlerowcy, co jest potwierdzone w badaniach naukowców z RuSCH - a. Natomiast, podludzie - słowianie", zostali przypędzeni bagnetami z Marsa, przez mongoidalną" Armię Czerwoną, i to jest jedyna, prawdziwa, prawda, objawiona" !!!!!!!!PS. Do MODÓW,,,proponują temat Jak słodko było żyć w GG".Literatura wyjściowa.... Dzienniki Hansa Franka".Może paru [piiiiiiiiii] ubędzie z Forum!!!!!!...........Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:40 03-10-2009
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 41pp- proponowany temat, bo czuję się wywołany do tablicy, już jest/był na Forum poruszany.Choć, nie wiem czy właściwe jest używanie wobec niektórych Użytkowników określenia idioci. Może, po prostu, gdy na lekcjach historii poruszano takie tematy byli na wagarach?
41pp Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 W pełni się zgadzam i przepraszam, oraz proszę o usunięcie tego stwierdzenia !!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.