Ostoja Napisano 23 Sierpień 2009 Autor Napisano 23 Sierpień 2009 WitamPrzez omyłkę malo nie wyrzucilem tej czesci. Cyferblat od zegara wskaz. temperature i ciśnienie oleju / paliwa.Czy to moze byc od samolotu?
Ostoja Napisano 23 Sierpień 2009 Autor Napisano 23 Sierpień 2009 Hehe w myslach obstawiałem Ił-2 :)dzieki za ID.
Ostoja Napisano 23 Sierpień 2009 Autor Napisano 23 Sierpień 2009 WitamPrzez omyłkę malo nie wyrzucilem tej czesci. Cyferblat od zegara wskaz. temperature i ciśnienie oleju / paliwa.Czy to moze byc od samolotu?
Ostoja Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Napisano 24 Sierpień 2009 Znajomy mi podpowiedział ze takie same cyferblaty były montowane w lokomotywach ST44 zwane potocznie gagarinami". A taki byłem szczesliwy z samolotowego fanta. Choc jeszcze mam nadzieje ze ktos tą info zweryfikuje:)
Pytanie
Ostoja
Witam
Przez omyłkę malo nie wyrzucilem tej czesci. Cyferblat od zegara wskaz. temperature i ciśnienie oleju / paliwa.
Czy to moze byc od samolotu?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.