pmf1 Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Napisano 18 Sierpień 2009 Witam! Wrocławiaki, kojarzycie ??? Breslau to moje wojew. miasto, ale niczego po jednym dniu nie mogę wydedukować... Czy to jakaś okolicznościowa wpinka? Czy raczej bazarowa tandeta?
seeker Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 Co jak co, ale pomniki kiedyś były piękne.Pzdr
8total4 Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 analogią ku temu pomnikowi był pomnik batiuszki Aleksandra II stojący przed Jasną Górą ;)http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/c/Chenstokhov.jpgpozdro.
pmf1 Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Napisano 18 Sierpień 2009 Witam! Wrocławiaki, kojarzycie ??? Breslau to moje wojew. miasto, ale niczego po jednym dniu nie mogę wydedukować... Czy to jakaś okolicznościowa wpinka? Czy raczej bazarowa tandeta?
abcd Napisano 18 Sierpień 2009 Napisano 18 Sierpień 2009 Zapewne jest to secesyjna ˝pamiątka z Breslau˝ a przedstawia pomnik cesarza Wilhelma I.
pmf1 Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Napisano 18 Sierpień 2009 dzięki, masz coś więcej na temat budowy tego pomninka, w którym to jest/było miejscu?
Pytanie
pmf1
Witam! Wrocławiaki, kojarzycie ??? Breslau to moje wojew. miasto, ale niczego po jednym dniu nie mogę wydedukować...
Czy to jakaś okolicznościowa wpinka? Czy raczej bazarowa tandeta?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.