kultywator125 Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 witam, może ktoś przybliżyć co to za znaczek lub ozdoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 WHW. Znzczek pomocy zimowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koppelmann Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Dział identyfikacja jest gdzie indziej, ten czołg to korpusówka radzieckich wojsk pancernych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 raczej z sowieckiej patki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Sierpień 2009 Share Napisano 12 Sierpień 2009 raczej na pewno i to przedwojenny..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kultywator125 Napisano 12 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2009 dzięki za odpowiedz. tylko wybaczcie mi że pomyliłem forum ;) jestem nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.